מטבל צרפתי au Jus
המתכון הצרפתי לטבול au Jus יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 44 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 482 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו רוטב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו מרק בשר, סנדוויץ ענק, מלח מתובל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מטבל בצל צרפתי # SundaySupper, מטבל פיצה, ו מטבל חציל מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צלי בתנור איטי של 5 ליטר. מערבבים יחד מרק הבא 4 מרכיבים ושופכים על צלי. מכסים ומבשלים על הגדרה גבוהה שעה אחת; להפחית את החום להגדרה נמוכה ולבשל 9 שעות.
הסר צלי מ בישול איטי, הזמנת מרק; צלי לגרוס עם 2 מזלגות.
מניחים בשר מגורר באופן שווה על לחמניות hoagie העליון עם גבינה שוויצרית.
מגישים עם מרק שמור לטבילה.