קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

מטבל שעועית לימה (סלסה di Fagioli)

מטבל שעועית לימה (סלסה di Fagioli)
מטבל שעועית לימה (סלסה di Fagioli) עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 110 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זה הוא זול מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, שן שום, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו כדורי בשר שעועית אדומה עם רוטב חריף (Polpette di Fagioli רוסי בסלסה פיקנטה), איך לבשל: Sigarillas (שעועית מכונפת), פטאני (שעועית לימה) וסקווש בחלב קוקוס, ו שעועית חמוציות פסטה Fagioli (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים שעועית במים רותחים 10 דקות או עד רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
2
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס בישול נוזלי.
3
מניחים זרעי שומשום בבלנדר; תהליך עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים מיץ ושאר החומרים; תהליך עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים שעועית 1/2 כוס נוזל שמור; תהליך עד כמעט חלקה, גירוד הצדדים של בלנדר מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות יין פינו נואר אורגני סטולץ. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.