מטבל שעועית פאבה עם גבינת עיזים ושום
מטבל שעועית פאבה עם גבינת עיזים ושום יכול להיות רק ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 154 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. 256 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מתאבן. מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש פול, מיץ לימון, שום, שמן זית כתית מעולה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פול וגבינת עיזים מטבלים עם צנוניות, מטבל שעועית Fava עם שום קלוי ויוגורט, ו סלט פול עם רמפות כבושות וגבינת עיזים.
הוראות
הסר את הקליפה החיצונית מפולי fava. הדרך הקלה ביותר לעשות זאת היא לעבוד על קערה גדולה, לכופף את תרמיל פול שעועית ליד אחד השעועית, לסחוט את השעועית עם האצבעות שלך, כדי לקבל את זה לירות לתוך הקערה כאשר השעועית נקרעת.
תמשיך ללחוץ, לצבוט ולצבוט, עד שתשחרר את כל התרמילים.
מרתיחים את השעועית במים מלוחים: מביאים 2 ליטרים של מים לרתיחה.
מוסיפים את השעועית, מבשלים במשך 5 דקות.
השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר שעועית מן המים החמים ולמקם בקערה של מי קרח כדי לעצור את הבישול לזעזע את השעועית לתוך שמירה על צבע ירוק בהיר שלהם.
הסר את הקליפות החיצוניות של השעועית: כאשר השעועית שקעה לתחתית קערת מי הקרח, לדוג אותם החוצה ולהסיר ולהשליך את הקליפה החיצונית.
Sauté השום: במחבת קטנה, חום 1 כף שמן זית על בינוני.
מוסיפים את השום הירוק הקצוץ (או שיני שום רגילות קצוצות) ומבשלים עד שהתרכך, אבל לא השחמה, על 3 או 4 דקות.
פורי שעועית עם שום, גרידה, מיץ לימון, מים, שמן זית:
מניחים שעועית קלופה וקופה במעבד מזון עם שום ירוק מרכך, גרידת לימון, מיץ לימון ומים. דופק עד חלקה.
להזרים בכף או עוד שניים של שמן זית תוך puréeing.
מערבבים גבינת עיזים: לגרד תערובת של מעבד מזון לתוך קערה.
מערבבים בגבינת העז עד בשילוב טוב. מתבלים במלח כשר ופלפל טחון טרי.
מגישים עם מלפפונים פרוסים או jicama.