מיוחד שוקו חם מתייחס
אם יש לכם שוקולד צ'יפס חצי מתוק, קינמון טחון, קיצור וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 37%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פינוקי שוקולד מיוחדים, פינוקי דגני שוקו חמים, ו שוקולד חם קריספי פינוקים.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים. יש לאחסן בכלי אטום עד 6 חודשים.
עבור כוסות שוקולד, במיקרוגל, להמיס צ ' יפס וקיצור; מערבבים עד חלקה. בעזרת מברשת מאפה קטנה או 1/2 כפית מידה מורחים תערובת שוקולד בחלק הפנימי של 1 אינץ'. נייר כסף או כוסות סוכריות נייר.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה. מכניסים למקרר למשך 45 דקות או עד ליציבות. רגע לפני ההגשה מסירים נייר כסף או כוסות נייר ומוסיפים קצפת.
כדי להכין שוקו חם: עבור כל מנה, לשלב 1/3 כוס תערובת 1 כוס מים רותחים; מערבבים להתמוסס.
מניחים כוס שוקולד מלאה אחת בכל ספל; מערבבים עד להמסה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
לטפל בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.