טאקו דגים קאג'ון הוא ללא חלב ופסקאטרי מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם יש לכם סוכר, תיבול קייג'ון, מיונז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כמו קינוח. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. הציון הזה מוצק. נסו ג'ק קרבאל (או דגים אחרים) טאקו דגים, קג'ון מושחר דגים, ו פילה דג קג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים דגים לפי הוראות החבילה. בינתיים, בקערה קטנה, שלבו את תערובת הקולסלאו, הפלפל, המיונז, מיץ הלימון, הסוכר ותיבול הקג ' ון 1-1/2 כפיות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
תערובת אטריות לבישול מהיר ורוטב שמנת ועירית
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
8 (U-12) שרימפס
ליקוריץ צהוב וירוק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
פורסים פילה. כפית תערובת סלט כרוב על פיתות, למעלה עם דגים.
מרכיבים שתצטרך
שילוב של ה-2
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הגיפט של קתי לי גיפורד פינו גריגיו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
גיפט מאת קתי לי גיפורד פינו גריגיו
גיפט פינו גריגיו פורץ באגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות פריכה ורעננות מעודנת באלגנטיות. יין זה כולל ניחוחות של פירות אבן בשלים והדרים, ומציג טעמי מלון, נקטרינה ומאיר לימון המסיימים קלילים ומרעננים.