ג'ונס ארוך בייקון מייפל יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 316 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים מיידיים, אגוז מוסקט, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: ג'ונס ארוך מזוגג מייפל, ג'ונס ארוך, ו אפוי ג'ונס ארוך.
הוראות
1
בקערה גדולה, מערבבים 5 כוסות קמח, 1/3 כוס סוכר, מלח, קינמון ואגוז מוסקט. תניח בצד. לשטוף קערה של מערבל לעמוד במים חמים כדי להסיר את הצינה. שמן קערה גדולה עם ספריי בישול או שמן צמחי ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
יכול דיאט קרם סודה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מוסיפים את הביצים, וניל, וחצי מתערובת הקמח להכות על מהירות נמוכה לשלב תערובת קמח ולאחר מכן להפוך את המהירות עד בינוני להכות עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)
8
להוסיף את תערובת הקמח הנותרת, שילוב על מהירות נמוכה בהתחלה, ולאחר מכן להגדיל את המהירות בינוני להכות היטב. לשנות את הקובץ המצורף בצק וו ואז להכות על בינוני עד הבצק מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
9
מוסיפים 1/2 כוס קמח נוסף לבצק, לפי הצורך, כדי להחליק את הבצק. לנצח עד הבצק מתחיל להתרחק מהקערה והופך חלק, כ 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מעבירים את הבצק לקערה משומנת היטב, מכסים במגבת נקייה או בניילון נצמד. הגדר במקום חם ולתת עלייה עד הוכפל בגודל, כשעה. הכן 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף וריסוס עם ספריי בישול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
להפוך את הבצק על משטח משוריין היטב להתגלגל החוצה כדי ליצור מלבן 8 x 20 אינץ'. השתמש סכין חדה לחתוך לתוך 20 ברים כ 2 אינץ 'רחב על ידי 4 אינץ' ארוך. בזהירות להעביר ברים כדי להכין תבנית אפייה לכסות כל גיליון עם מגבת נקייה. הגדר במקום חם ולתת לעלות כשעה, ברים צריך להיות נפוח, אבל לא יכול להכפיל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
12
במחבת גדולה, לבשל בייקון על חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
הסר מן החום ואת המקום על מגבות נייר כדי לנקז עודף שומן. לאחר מקורר לקצוץ עד לקוביות דק ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
14
יוצקים שמן קנולה לתוך תנור הולנדי גדול לעומק של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
15
שמן חום עד 360 ° F. פעם שמן מגיע לטמפרטורה הנכונה להשתמש מרית עמידים בחום או מסננת רדודה בזהירות טיפה סופגניות, אחד בכל פעם, בישול מקסימום של 3 בבת אחת. מבשלים עד חום זהוב כהה, על 1 עד 1 ½ דקות, ולאחר מכן באמצעות מלקחיים עמידים בחום להפוך את הסופגניות ומבשלים לאותה מידה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
16
הסר מן השמן ומאפשר כל ניקוז שמן עודף את ולאחר מכן להעביר מתלה חוט לקירור. בדוק את הסופגנייה הראשונה שלך כדי לוודא כי הקרביים מבושלים לחלוטין, אם לא, להתאים את זמן הבישול שלך בהתאם.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
17
בקערה בינונית, לטאטא יחד ממתקים סוכר, סירופ מייפל, וניל וחלב כדי ליצור זיגוג. לאחר הסופגניות קרירות מספיק כדי להתמודד, לטבול צמרות בזיגוג ולחזור מתלה חוט המאפשר זיגוג עודף לטפטף את הצדדים.