קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות41
מגזין

פאייה ירקות אורז חום

פאייה ירקות אורז חום
מתכון פאייה ירקות אורז חום יכול לספק הכמיהה האירופית שלך בסביבה 1 שעה ו 25 דקות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 340 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מגורי לב ארטישוק, אורז חום קצר גרגיר, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: אורז בר ועוגות אורז חומות עם ראגו ירקות קלויים, אורז חום ירקות, ו סושי ירקות אורז חום.

הוראות

1
מוסיפים את האורז וממשיכים לרתוח, חשופים, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
2
מסננים מים לחלוטין (מסננת מסייעת) ומאפשרים לאורז להתייבש עד שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מחממים מחבת גדולה, עמוקה או ווק שטוח תחתית.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיף את הבצל קצוץ ומלח ופלפל לפי הטעם. לבשל, ערבוב, עד בצל מתרכך, 4-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את השום והעגבניות. מבשלים, מערבבים ושוברים חתיכות גדולות של עגבניות עם החלק האחורי של הכף, עד שהתערובת מתעבה ורוב הנוזל רותח. מערבבים את האורז סחוט, פפריקה, מרק זעפרן ומבשלים עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
זעפרןזעפרן
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
מוסיפים 3 כוסות של מרק חם ואת שעועית החמאה ומביאים לרתיחה. לטעום את המרק כדי לראות אם זה מלוח מספיק ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם. להפחית את החום לרתיחה ולבשל במשך 20 דקות. מערבבים את השעועית האיטלקית. להגדיל את החום עד רותחים שוב, במידת הצורך, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה. מבשלים 10 דקות. לסדר את פלפל לבבות ארטישוק מעל החלק העליון של האורז. אם נראה שהאורז מתייבש בקצוות אבל עדיין לא מבושל, טפטוף במרק קצת יותר (1/4 עד 1/2 כוס) סביב הקצוות. מכסה מחבת ומבשלים על נמוך במשך 10 דקות. בדוק אם אורז הוא רך ונוזל נספג. אם האורז נעשה אבל יש עדיין הרבה נוזלים, להסיר את הכיסוי ומבשלים עד נוזל רותח. אם האורז לא נעשה, להוסיף קצת יותר מרק או מים, במידת הצורך, לכסות, ומבשלים על נמוך עד רך. כאשר אורז מבושל, אם יש עודף נוזל במחבת, להסיר את הכיסוי ולאפשר לו לרתוח (פאייה צריכה להיות לחה אבל לא שוחה בנוזל).
מרכיבים שתצטרך
ל-4 לימונים, מיץ, מחולקיםל-4 לימונים, מיץ, מחולקים
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שעועית רץשעועית רץ
שעועית חמאהשעועית חמאה
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר מהחום, לכסות, ולתת לעמוד עד מוכן לשרת.

מרכיבים

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית בתפריט? נסה זיווג עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Hacienda לופז דה Haro Tempranillo. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Hacienda Lopez de Haro Tempranillo
Hacienda Lopez de Haro Tempranillo
ההזדקנות הקצרה שלה, 3-4 חודשים בחביות חדשות, מספקת את מורכבות היין, מלווה פירות אדומים וניחוחות ליקוריץ אופייניים למגוון. יין טעים, עשיר בטעמים פירותיים עם מבנה טאנין מתוק שמשאיר טעם לוואי ארוך.