מילאנו תוצרת בית
מילנו תוצרת בית יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 106 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך ביצה, חמאה, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 131 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגיות מנטה תוצרת בית, אמא Milanos, ו כריכי ארוחת בוקר תוצרת בית עם נקניק מייפל תוצרת בית, ביצה וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הבלילה עוגייה: מחממים את התנור ל 300° ו קו שני יריעות עוגיות עם קלף ולהניח בצד.השתמש מסננת לנפות את קורנפלור וקמח יחד. עם מערבל יד או לעמוד (מצויד עם מצורף משוט), שמנת יחד את החמאה, סוכר, סירופ תירס, סודה לשתיה, מלח, אבקת חלב וטעמים (אם באמצעות). קרם במשך כ 5 דקות על מהירות בינונית, עד אור ורך. בערך באמצע הערבוב, לגרד את הקערה עם מרית גומי.לאחר 5 דקות, עם המיקסר עדיין פועל, להוסיף את כל הביצה ומערבבים עד משולב באופן מלא.הפעל את המיקסר נמוך ולהוסיף במחצית תערובת עמילן / קמח. אחרי זה יש incorporated, להוסיף ביצה אחת לבן. חזור עם שאר הקמח וחלבון הביצה. המשך לערבב עד הומוגנית; לכבות את המיקסר.השתמש מרית גומי כדי להעביר את הבלילה לשקית צנרת, מצויד קצה 1/2 " רגיל.
מקטרת ואופה את העוגיות: מקניפים מעט בצק עוגיות על כל ארבע הפינות של שני גליונות קלף. ואז להפוך את הקלף על כך הפינות בצקי נוגעים ישירות גיליון העוגיות. השתמש באצבעותיך כדי להחליק את הקלף. עכשיו הקלף הוא "מודבק" על גיליון עוגיות ולא להחליק סביב בזמן שאתה צינור.מטרת צינור עוגיות 30 למגש, בחמש שורות של שש. צינור העוגיות קצת יותר מחצי אינץ 'רחב 2" ארוך. כדי צינור, להחזיק את שקית מאפה כך הקצה הוא מאונך למגש ורק על 1/8" מפני השטח. באמת, אתה מכוון למרוח את הבצק החוצה ולא צינור אותו החוצה. לסחוט את השקית כדי להתחיל צנרת וברגע שהבצק פגע על פני השטח של המגש, מיד לגרור את הקצה שני סנטימטרים ימינה (שמאלה אם אתה שמאלי). תפסיק לצנרר ותביא את הקצה מעט אחורה לכיוון מרכז העוגייה. הרם את הקצה ישר למעלה. זה ייתן לכל עוגייה צורה אליפטית עם משקולת בערך כמו נפיחות בכל קצה, ושיא של בצק בקצה אחד. כמובן, אתה יכול להכניס את העוגיות לכל צורה שתרצה. רק תדאג שהם כולם בערך באותו גודל כך שהם יהיו כריך יחד יפה. אם אתה פרפקציוניסט ולא מרוצה עם העבודה צנרת שלך, אתה יכול להשתמש מרית גומי כדי לגרד את הבצק בחזרה לתוך התיק. תן לעצמך גיליון חדש של קלף ולהתחיל מחדש.
אופים במשך 25 דקות, סיבוב המגשים באמצע, או עד העוגיות פשוט לקחו על צבע הזהב הקל שבקלים סביב הקצוות אבל הם אחרת די אנמיים. אם אתם מבחינים בעוגיות המתחילות להשחים מוקדם, ייתכן שהתנור שלכם יהיה קצת חם והעוגיות שלכם יסיימו מוקדם יותר.
הסר את העוגיות מהתנור והנח בצד, עדיין על יריעות העוגיות, עד מקורר ביסודיות.
הפוך את גנאש: בסיר קטן מאוד, להביא את השמנת לרתיחה. כבה את החום והוסף את השוקולד, וניל (או טעם אחר) ומלח. השתמש מקצף לערבב בעדינות, עד שהשוקולד נמס.
להקציף במרץ רב יותר להביא את גנאש יחד. אם התערובת נראית מעט מקושקשת או גבשושי, טפטוף בקצת שמנת נוספת, כף אחת בכל פעם.
להקציף כל הזמן, עד ganache הוא חלק.השתמש במרית כדי להעביר את הגנאש לשקית צנרת בכושר עם קצה 1/4 " רגיל.
מילוי וגימור קובצי ה-cookie: התחל להתאים את קובצי ה-cookie לזוגות שמתאימים, מלמטה עד למטה, יחד בצורה יפה. אל תדאג אם הם לא מתאימים מקרוב, אתה רק רוצה לוודא שאתה זוג העוגייה הגדולה ביותר והעוגיות הקטנות יחד כך שאין פער עצום בין זוגות.לסדר חצי מעוגיות ישבנים למעלה, עם בן הזוג שלהם יושב ממש ליד, ישבנים למטה.צינור 1 " רצועה של גנאש במורד המרכז של כל עוגיה תחתית-up (לעצור קצת ביישן של כל קצה). מעל כל עוגייה מכוסה גנאש עם בן זוגו, באמצעות האצבעות שלך כדי ללחוץ בעדינות את העוגיות יחד לדחוף את גנאש החוצה עד סומק עם הקצוות.חזור עד שכל העוגיות נדחקות.
מניחים את העוגיות במקרר ומקררים במשך 10 דקות. לאחר עוגיות מקורר, להעביר אותם מיכל אטום, הצבת גיליון נייר קלף בין שכבות.לאחסן בטמפרטורת החדר במשך שבוע אחד, או שבועיים בקירור.