מילוי אגסים קלויים
מילוי אגס קלוי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון בצד שלך. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 199 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לך מרק עוף פחות נתרן, לחם צפוף, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. נסו מילוי אגסים קלויים, תרנגול הודו מעושן עם מילוי אגסים קלויים וסירופ חמוציות, ו מילוי אגס חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פרוסות אגס, ומבשלים, מבלי לערבב, 2 דקות או עד חום זהוב. בזהירות להפוך פרוסות אגס; לבשל במשך 2 דקות או עד חום זהוב.
מוסיפים בצל, סלריאק ושום; לטגן 3 דקות או עד השחמה קלה.
מוסיפים שרי וברנדי, ומבשלים עד שהנוזל כמעט מתאדה.
מערבבים תערובת אגס, לחם, ושאר החומרים בקערה גדולה, משליכים בעדינות. כפית את תערובת הלחם לתוך תבשיל 2 ליטר. מכסים במכסה, ואופים ב 350 במשך 45 דקות או עד מחומם היטב.