מילוי אוכמניות תפוח
מילוי אוכמניות תפוח יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 826 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח, בצל, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מושלם עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. נסו מילוי אוכמניות תפוח, מילוי תפוחים חמוציות, ו מילוי תפוחים חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. משמנים קלות 13 על 9 על ידי 2 אינץ ' תבנית אפייה.
בקערה קטנה, לשלב מרק עוף חמוציות; לתת להשרות במשך 30 דקות.
במחבת גדולה, להמיס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים בצל, פלפל וסלרי; מבשלים במשך 5 דקות ערבוב לעתים קרובות או עד מכרז.
מוסיפים תפוחים ומבשלים במשך 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום ומניח בקערה גדולה.
מקציפים 3 ביצים בקערה נפרדת.
מוסיפים מלח ופלפל. תניח בצד.
בקערה הגדולה עם ירקות, מערבבים בתערובת מרק עוף, מרק סלרי וקינמון.
מוסיפים לחם קלוי, ערבוב בעדינות לשלב.
להוסיף ביצים. תערובת כפית לתוך צלחת מוכנה ואופים במשך 30 עד 40 דקות או עד שהמרכז מוגדר.