מילוי הודו בסגנון ניו ברונסוויק של סבתא סמית
מילוי ההודו בסגנון ברונסוויק החדש של סבתא סמית ' עשוי להיות בדיוק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 159 קלוריות. גשו לסופר וקנו לחם, ביצים, גבעולי סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. זה מושלם עבור חג ההודיה. נסו הודו עם המילוי של סבתא, תבשיל הטונה של סבתא סמית, ו כתר הודו בסגנון איטלקי עם שום צלוי & pancetta & lemon ciabatta מלית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים, ואז מחית.
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית; מבשלים את הסלרי והבצל בחמאה עד שהבצל הופך שקוף, 5 עד 7 דקות. מקפלים לתוך פירה יחד עם מלוח, ולאפשר להתקרר עד רק חם.
מניחים את פירה מקורר לתוך קערה גדולה, ומערבבים את הביצה המוכה. מקפלים בעדינות את הלחם בקוביות, ואז מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
השתמש כמו מלית עבור טורקיה, או לאפות מחבתות חמאה ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 עד 40 דקות.