מילוי פאי תפוחים
המתכון פאי תפוחים מילוי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 1033 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 5 . זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . גשו לסופר וקנו מים, קורנפלור, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קל עוגת תפוחים תוצרת בית מילוי, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לזרוק תפוחים עם מיץ לימון ולהניח בצד.
יוצקים מים לתנור הולנדי על אש בינונית.
מערבבים סוכר, קורנפלור, קינמון, מלח ואגוז מוסקט.
מוסיפים מים, מערבבים היטב, ומביאים לרתיחה. להרתיח במשך 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים תפוחים וחוזרים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי ומבשלים עד תפוחים הם במכרז, על 6 עד 8 דקות. מגניב במשך 30 דקות.
מצקת לתוך 5 מכולות מקפיא, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. מגניב בטמפרטורת החדר לא יותר מ 1 1/2 שעות.
לאטום להקפיא. ניתן לאחסן עד 12 חודשים.