קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות2
מגזין

מילוי פאי תפוחים

מילוי פאי תפוחים
המתכון פאי תפוחים מילוי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 1033 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 5 . זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . גשו לסופר וקנו מים, קורנפלור, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קל עוגת תפוחים תוצרת בית מילוי, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לזרוק תפוחים עם מיץ לימון ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2
יוצקים מים לתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים סוכר, קורנפלור, קינמון, מלח ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים מים, מערבבים היטב, ומביאים לרתיחה. להרתיח במשך 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים תפוחים וחוזרים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי ומבשלים עד תפוחים הם במכרז, על 6 עד 8 דקות. מגניב במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מצקת לתוך 5 מכולות מקפיא, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. מגניב בטמפרטורת החדר לא יותר מ 1 1/2 שעות.
7
לאטום להקפיא. ניתן לאחסן עד 12 חודשים.