מילוי שאור עם אגסים ונקניקיות
מילוי שאור עם אגסים ונקניקיות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם טרגון, בזיליקום, נקניק טורקיהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 58% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מילוי שאור עם אגסים ונקניקיות, מילוי מאורת נקניק, ו נקניק ולחם שאור מלית.
הוראות
מסדרים לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים ב 425 במשך 9 דקות או עד הזהב.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף נקניק, ומבשל במשך 8 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים נקניק לקוביות לחם, משליכים כדי לשלב. תניח בצד.
החזר מחבת לחום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל, סלרי וגזר; מטגנים 10 דקות או עד בצל מתחיל חום. מערבבים פטריות; לבשל 4 דקות. מערבבים אגס, בזיליקום, טרגון, ומלח; לבשל 4 דקות או עד אגס מתחיל לרכך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים תערובת אגס לתערובת הלחם, משליכים בעדינות לשלב. מערבבים במרק ופלפל.
מניחים תערובת לחם בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול; מכסים בנייר כסף.
אופים ב 425 במשך 20 דקות. לחשוף; אופים מלית 15 דקות נוספות או עד העליון של מלית הוא פריך.