מיני טארט קרמל אגוזים
מיני טארט קרמל אגוזים עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 126 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא קצפת, סירופ תירס, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו טארט אגוזי לוז שוקולד, טארט שוקולד-קרמל עם בננות קלויות וג'ינג'ר-הדרים קרמל, ו טארטלט מוס קפה אגוזי לוז - פחמימות נמוכות וללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 30 כוסות מתכת או סיליקון מיני מאפין (1 - עד 1/2-קיבולת כף). מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד.
מוסיפים חמאה ומערבבים, באמצעות / כיבוי פניות, עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מוסיפים 5 כפות שמנת וניל תערובת, באמצעות / כיבוי פונה, רק עד התערובת מתחילה להתקבץ יחד, הוספת שמנת נוספת על ידי כפית כפית אם הבצק יבש. לחץ על 2 כפית בצק מלא באופן שווה על הצדדים התחתון ומעלה של כל כוס מאפין מיני מוכן. פירורי טרטלט בכל רחבי עם מזלג. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
מחממים תנור ל 177°. להקפיא קרום 30 דקות לפני האפייה.
אופים קרום קפוא עד זהב אפוי דרך, כ 25 דקות.
העברה למתלה וקרום מגניב בכוסות מאפין 10 דקות. בזהירות לשחרר קרום מכוסות מאפין.
מעבירים קרום לתבנית אפייה ומגניבים לחלוטין.
מניחים 2 עד 3 אגוזי לוז בכל קרום.
מערבבים סוכר חום, חמאה, סירופ תירס, 2 כפות מים, ומלח בסיר בינוני כבד. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. מביאים תערובת לרתיחה, ואז מרתיחים 2 דקות ללא ערבוב (התערובת תהיה בועה מעלה לעבות מעט).
הוסף קרם (תערובת יהיה בועות במרץ); מערבבים עד חלקה.
יוצקים קרמל לתוך כוס מדידה 2 כוס; מגניב 10 דקות. כפית קרמל מעל אגוזי לוז בקרום, מילוי קרום כמעט עד למעלה. מקררים עד קרמל מתחיל להתקרש מעט, על 1 שעה.
מערבבים שוקולד בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים עד נמס וחלק.
רסס מומס שוקולד על גבי tartlets. צ ' יל עד שוקולד מוגדר, כ -30 דקות. לעשות קדימה: tartlets מיני יכול להתבצע 1 יום קדימה. שמור בקירור.
בואו tartlets לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.
הקפאת קרום הטרטלט לפני האפייה מפחיתה את האבזם ומסייעת להם להחזיק את צורתם בזמן שהם אופים.