קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

מיני מנטה גלידת שוקולד עוגות

מיני מנטה גלידת שוקולד עוגות
מיני מנטה גלידת שוקולד עוגות יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 548 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח, חלב קוקוס מלא שומן, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מיני עוגות שוקולד מנטה, מנטה שוקולד צ'יפס מיני עוגות, ו קנטקי דרבי מיני עוגות שוקולד פקאן עם וניל בורבון לרסק גלידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חלב קוקוס משומר במקרר לצנן לילה; לא לנער.מחממים תנור ל 350ºF. שמן וקמח בנדיבות 2, מאפין 12-כוס pans.In קערת ערבוב גדולה, מערבבים יחד שמן, סוכר, ביצה, חלב קוקוס וניל, וניל. בקערה נפרדת, מקציפים יחד קמח, קקאו, סודה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
יוצקים מרכיבים יבשים לקערה עם מרכיבים רטובים, ומערבבים על נמוך עד רק בשילוב. לגרד את הצדדים של קערה ומערבבים על בינוני עד הבלילה חלקה בעיקר ללא גושים גדולים שנותרו, 1-2 דקות.סקופ 1 כף גדושה של הבלילה לתוך החלק התחתון של כל כוס מאפין.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים מחבתות מאפין בתנור שחומם מראש ואופים במשך 10-12 דקות, עד קם ובישל דרך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר מחבתות מהתנור ולתת לשבת במשך 7 דקות לפני הסרת עוגות מחבת ומניח על מתלה לסיים קירור.לאחר עוגות התקררו לטמפרטורת החדר, להשתמש בסכין משונן לחתוך בזהירות את החלק העליון הכיפתי של כל עוגת מיני, כך צמרות שטוחות. להשליך או לאכול צמרות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר חצי ליטר גלידה מן המקפיא ולתת לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות עד התרכך. לגרוף גלידה לתוך קערה בינונית ומערבבים עם כף עץ גדולה עד הגלידה חלקה וגמישה.כף 2 כפות של גלידה בצד לחתוך של עוגה אחת. למעלה עם עוגה שנייה, לחתוך בצד למטה, ולחץ כדי כריך העוגות יחד, באמצעות סכין חמאה לנקות כל גלידה נוספת מהצדדים. עבודה במהירות, חזור עד שכל העוגות כבר מלא וערם, עבור סך של 1
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מכסים בחוזקה להקפיא במשך 1-2 שעות, עד גלידה קפוא מוצק ועוגה קר.בעוד העוגות מצמררות, מניחים 1 1/2 כוסות שוקולד צ ' יפס, שמן קוקוס ושמן מנטה בסיר קטן על אש נמוכה. ערבוב כל הזמן, להמס שוקולד ושמנים יחד עד פשוט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
שמן מנטהשמן מנטה
שמן קוקוסשמן קוקוס
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
הסר מחבת מחום ותן לשוקולד להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר עוגות מהמקפיא. שוקולד כפית מעל צמרות של עוגות, נותן לו לטפטף במורד הצדדים. חזור עד שכל העוגות היו מכוסות בשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
9
מניחים עוגות בחזרה במקפיא במשך 25-30 דקות עד השוקולד התקשח.רק לפני ההגשה, להסיר חלב קוקוס משומר מהמקרר (לא לנער). פחית פתוחה של חלב קוקוס וגרוף קרם קוקוס עבה מהחלק העליון של הפחית, משאיר את המים בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
קרם קוקוסקרם קוקוס
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
10
מניחים קרם קוקוס לתוך קערה בינונית עם אבקת סוכר, שוט על גבוה עד קרם הוא רך וחלק, 2-3 minutes.To מגישים, להסיר עוגות מקפיא ו dollop עם קצפת קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קרם קוקוסקרם קוקוס
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מפזרים שבבי שוקולד הנותרים על גבי קצפת, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "