קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

מיני מנטה גלידת שוקולד עוגות

מיני מנטה גלידת שוקולד עוגות
מיני מנטה גלידת שוקולד עוגות יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 548 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח, חלב קוקוס מלא שומן, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מיני עוגות שוקולד מנטה, מנטה שוקולד צ'יפס מיני עוגות, ו קנטקי דרבי מיני עוגות שוקולד פקאן עם וניל בורבון לרסק גלידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חלב קוקוס משומר במקרר לצנן לילה; לא לנער.מחממים תנור ל 350ºF. שמן וקמח בנדיבות 2, מאפין 12-כוס pans.In קערת ערבוב גדולה, מערבבים יחד שמן, סוכר, ביצה, חלב קוקוס וניל, וניל. בקערה נפרדת, מקציפים יחד קמח, קקאו, סודה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
יוצקים מרכיבים יבשים לקערה עם מרכיבים רטובים, ומערבבים על נמוך עד רק בשילוב. לגרד את הצדדים של קערה ומערבבים על בינוני עד הבלילה חלקה בעיקר ללא גושים גדולים שנותרו, 1-2 דקות.סקופ 1 כף גדושה של הבלילה לתוך החלק התחתון של כל כוס מאפין.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מניחים מחבתות מאפין בתנור שחומם מראש ואופים במשך 10-12 דקות, עד קם ובישל דרך.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
4
הסר מחבתות מהתנור ולתת לשבת במשך 7 דקות לפני הסרת עוגות מחבת ומניח על מתלה לסיים קירור.לאחר עוגות התקררו לטמפרטורת החדר, להשתמש בסכין משונן לחתוך בזהירות את החלק העליון הכיפתי של כל עוגת מיני, כך צמרות שטוחות. להשליך או לאכול צמרות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
הסר חצי ליטר גלידה מן המקפיא ולתת לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות עד התרכך. לגרוף גלידה לתוך קערה בינונית ומערבבים עם כף עץ גדולה עד הגלידה חלקה וגמישה.כף 2 כפות של גלידה בצד לחתוך של עוגה אחת. למעלה עם עוגה שנייה, לחתוך בצד למטה, ולחץ כדי כריך העוגות יחד, באמצעות סכין חמאה לנקות כל גלידה נוספת מהצדדים. עבודה במהירות, חזור עד שכל העוגות כבר מלא וערם, עבור סך של 1
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מכסים בחוזקה להקפיא במשך 1-2 שעות, עד גלידה קפוא מוצק ועוגה קר.בעוד העוגות מצמררות, מניחים 1 1/2 כוסות שוקולד צ ' יפס, שמן קוקוס ושמן מנטה בסיר קטן על אש נמוכה. ערבוב כל הזמן, להמס שוקולד ושמנים יחד עד פשוט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
שמן מנטהשמן מנטה
שמן קוקוסשמן קוקוס
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
הסר מחבת מחום ותן לשוקולד להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
הסר עוגות מהמקפיא. שוקולד כפית מעל צמרות של עוגות, נותן לו לטפטף במורד הצדדים. חזור עד שכל העוגות היו מכוסות בשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
9
מניחים עוגות בחזרה במקפיא במשך 25-30 דקות עד השוקולד התקשח.רק לפני ההגשה, להסיר חלב קוקוס משומר מהמקרר (לא לנער). פחית פתוחה של חלב קוקוס וגרוף קרם קוקוס עבה מהחלק העליון של הפחית, משאיר את המים בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
קרם קוקוסקרם קוקוס
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכר אדום גססוכר אדום גס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
10
מניחים קרם קוקוס לתוך קערה בינונית עם אבקת סוכר, שוט על גבוה עד קרם הוא רך וחלק, 2-3 minutes.To מגישים, להסיר עוגות מקפיא ו dollop עם קצפת קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
קרם קוקוסקרם קוקוס
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
מפזרים שבבי שוקולד הנותרים על גבי קצפת, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "