מיני מנטה גלידת שוקולד עוגות
מיני מנטה גלידת שוקולד עוגות יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 548 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח, חלב קוקוס מלא שומן, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מיני עוגות שוקולד מנטה, מנטה שוקולד צ'יפס מיני עוגות, ו קנטקי דרבי מיני עוגות שוקולד פקאן עם וניל בורבון לרסק גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חלב קוקוס משומר במקרר לצנן לילה; לא לנער.מחממים תנור ל 350ºF. שמן וקמח בנדיבות 2, מאפין 12-כוס pans.In קערת ערבוב גדולה, מערבבים יחד שמן, סוכר, ביצה, חלב קוקוס וניל, וניל. בקערה נפרדת, מקציפים יחד קמח, קקאו, סודה ומלח.
יוצקים מרכיבים יבשים לקערה עם מרכיבים רטובים, ומערבבים על נמוך עד רק בשילוב. לגרד את הצדדים של קערה ומערבבים על בינוני עד הבלילה חלקה בעיקר ללא גושים גדולים שנותרו, 1-2 דקות.סקופ 1 כף גדושה של הבלילה לתוך החלק התחתון של כל כוס מאפין.
מניחים מחבתות מאפין בתנור שחומם מראש ואופים במשך 10-12 דקות, עד קם ובישל דרך.
הסר מחבתות מהתנור ולתת לשבת במשך 7 דקות לפני הסרת עוגות מחבת ומניח על מתלה לסיים קירור.לאחר עוגות התקררו לטמפרטורת החדר, להשתמש בסכין משונן לחתוך בזהירות את החלק העליון הכיפתי של כל עוגת מיני, כך צמרות שטוחות. להשליך או לאכול צמרות עוגה.
הסר חצי ליטר גלידה מן המקפיא ולתת לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות עד התרכך. לגרוף גלידה לתוך קערה בינונית ומערבבים עם כף עץ גדולה עד הגלידה חלקה וגמישה.כף 2 כפות של גלידה בצד לחתוך של עוגה אחת. למעלה עם עוגה שנייה, לחתוך בצד למטה, ולחץ כדי כריך העוגות יחד, באמצעות סכין חמאה לנקות כל גלידה נוספת מהצדדים. עבודה במהירות, חזור עד שכל העוגות כבר מלא וערם, עבור סך של 1
מכסים בחוזקה להקפיא במשך 1-2 שעות, עד גלידה קפוא מוצק ועוגה קר.בעוד העוגות מצמררות, מניחים 1 1/2 כוסות שוקולד צ ' יפס, שמן קוקוס ושמן מנטה בסיר קטן על אש נמוכה. ערבוב כל הזמן, להמס שוקולד ושמנים יחד עד פשוט חלקה.
הסר מחבת מחום ותן לשוקולד להתקרר לטמפרטורת החדר.
הסר עוגות מהמקפיא. שוקולד כפית מעל צמרות של עוגות, נותן לו לטפטף במורד הצדדים. חזור עד שכל העוגות היו מכוסות בשוקולד.
מניחים עוגות בחזרה במקפיא במשך 25-30 דקות עד השוקולד התקשח.רק לפני ההגשה, להסיר חלב קוקוס משומר מהמקרר (לא לנער). פחית פתוחה של חלב קוקוס וגרוף קרם קוקוס עבה מהחלק העליון של הפחית, משאיר את המים בתחתית.
מניחים קרם קוקוס לתוך קערה בינונית עם אבקת סוכר, שוט על גבוה עד קרם הוא רך וחלק, 2-3 minutes.To מגישים, להסיר עוגות מקפיא ו dollop עם קצפת קוקוס.
מפזרים שבבי שוקולד הנותרים על גבי קצפת, ומגישים.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "