קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

מיני מנטה גלידת שוקולד עוגות

מיני מנטה גלידת שוקולד עוגות
מיני מנטה גלידת שוקולד עוגות יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 548 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח, חלב קוקוס מלא שומן, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מיני עוגות שוקולד מנטה, מנטה שוקולד צ'יפס מיני עוגות, ו קנטקי דרבי מיני עוגות שוקולד פקאן עם וניל בורבון לרסק גלידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חלב קוקוס משומר במקרר לצנן לילה; לא לנער.מחממים תנור ל 350ºF. שמן וקמח בנדיבות 2, מאפין 12-כוס pans.In קערת ערבוב גדולה, מערבבים יחד שמן, סוכר, ביצה, חלב קוקוס וניל, וניל. בקערה נפרדת, מקציפים יחד קמח, קקאו, סודה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
נייר אורזנייר אורז
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
יוצקים מרכיבים יבשים לקערה עם מרכיבים רטובים, ומערבבים על נמוך עד רק בשילוב. לגרד את הצדדים של קערה ומערבבים על בינוני עד הבלילה חלקה בעיקר ללא גושים גדולים שנותרו, 1-2 דקות.סקופ 1 כף גדושה של הבלילה לתוך החלק התחתון של כל כוס מאפין.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים מחבתות מאפין בתנור שחומם מראש ואופים במשך 10-12 דקות, עד קם ובישל דרך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר מחבתות מהתנור ולתת לשבת במשך 7 דקות לפני הסרת עוגות מחבת ומניח על מתלה לסיים קירור.לאחר עוגות התקררו לטמפרטורת החדר, להשתמש בסכין משונן לחתוך בזהירות את החלק העליון הכיפתי של כל עוגת מיני, כך צמרות שטוחות. להשליך או לאכול צמרות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
הסר חצי ליטר גלידה מן המקפיא ולתת לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות עד התרכך. לגרוף גלידה לתוך קערה בינונית ומערבבים עם כף עץ גדולה עד הגלידה חלקה וגמישה.כף 2 כפות של גלידה בצד לחתוך של עוגה אחת. למעלה עם עוגה שנייה, לחתוך בצד למטה, ולחץ כדי כריך העוגות יחד, באמצעות סכין חמאה לנקות כל גלידה נוספת מהצדדים. עבודה במהירות, חזור עד שכל העוגות כבר מלא וערם, עבור סך של 1
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מכסים בחוזקה להקפיא במשך 1-2 שעות, עד גלידה קפוא מוצק ועוגה קר.בעוד העוגות מצמררות, מניחים 1 1/2 כוסות שוקולד צ ' יפס, שמן קוקוס ושמן מנטה בסיר קטן על אש נמוכה. ערבוב כל הזמן, להמס שוקולד ושמנים יחד עד פשוט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
שמן מנטהשמן מנטה
שמן קוקוסשמן קוקוס
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
7
הסר מחבת מחום ותן לשוקולד להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
הסר עוגות מהמקפיא. שוקולד כפית מעל צמרות של עוגות, נותן לו לטפטף במורד הצדדים. חזור עד שכל העוגות היו מכוסות בשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
9
מניחים עוגות בחזרה במקפיא במשך 25-30 דקות עד השוקולד התקשח.רק לפני ההגשה, להסיר חלב קוקוס משומר מהמקרר (לא לנער). פחית פתוחה של חלב קוקוס וגרוף קרם קוקוס עבה מהחלק העליון של הפחית, משאיר את המים בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
קרם קוקוסקרם קוקוס
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
10
מניחים קרם קוקוס לתוך קערה בינונית עם אבקת סוכר, שוט על גבוה עד קרם הוא רך וחלק, 2-3 minutes.To מגישים, להסיר עוגות מקפיא ו dollop עם קצפת קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קרם קוקוסקרם קוקוס
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מפזרים שבבי שוקולד הנותרים על גבי קצפת, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "