מיני נקניק קציצה מינסטרה
מיני נקניק קציצה מינסטרה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 56% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1192 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 64 גרם שומן. אם יש לכם נקניק בתפזורת, מלח ופלפל, ציר עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש באגוז המוסקט אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת אגוז מוסקט כמו קינוח. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף אדיר של 89%. מתכונים דומים: מיני נקניק קציצה מינסטרה, מיני קציצה מינסטרה, ו מיני קציצה מינסטרה (רייצ'ל ריי).
הוראות
מחממים 1 כף שמן זית כתית מעולה במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה.
מגלגלים את הנקניקייה לקציצות בגודל אגוז. זרוק אותם למחבת והשחים מכל הצדדים, ואז הסר אותם לצלחת.
מחממים את 2 כפות הנותרים שמן זית כתית מעולה בסיר גדול על אש בינונית.
קולים את הבצל והשום למשך 5 דקות, ואז הוסיפו את האסקרול ותבלו במלח, פלפל ואגוז מוסקט, לפי הטעם. מבשלים עד שהאסקרול נבול.
מוסיפים את השעועית ומבשלים עד לחימום. מערבבים את הציר ומביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את הפסטה ומבשלים לאל דנטה.
מחזירים את הקציצות חזרה לסיר במשך 4 הדקות האחרונות של הבישול. התאימו את התבלינים והמצקת לקערות הגשה. מפזרים בכבדות כל מנה עם גבינה ומגישים עם לחם קרום למיפוי.