קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

מיני עוגות קטיפה אדומות עם ציפוי מרנג איטלקי

מיני עוגות קטיפה אדומות עם ציפוי מרנג איטלקי
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך שמנת של טרטר, סוכר מגורען, חלב חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זה מושלם עבור יום ולנטין. עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו עוגות קטיפה אדומות עם ציפוי שוקולד לבן {שבוע קטיפה אדום}, עוגות קטיפה אדומות עם ציפוי מרנג רך, ו עוגות שוקולד עם ציפוי מרנג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 24 כוסות מאפין מיני או קו עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
תנורתנור
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד עוגה וקמח מאפה, סוכר, אבקת קקאו, אבקת אפייה וסודה לאפייה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח מאפהקמח מאפה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
בקערה קטנה אחרת, לטאטא יחד חלב חמאה, חמאה מומסת, ביצה, צביעת מזון וניל.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזוןצבע מזון
חלב-חמאהחלב-חמאה
ונילוניל
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
יוצקים מעל תערובת קמח ומקציפים עד חלקה היטב בשילוב. מחלקים את הבלילה בין כוסות המאפין מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
מקציףמקציף
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 15 דקות או עד קיסם במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
6
הסר מן המחבת ולתת מגניב לחלוטין על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
ציפוי מרנג איטלקי: בסיר קטן, להביא סוכר ומים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
בואו להרתיח תערובת במשך 5 דקות.
9
בינתיים, בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה עם קרם של טרטר עד פסגות רכות טופס. בעוד פועם, להוסיף את סירופ סוכר חם בזרם יציב להכות במשך כ 5 דקות או עד פסגות נוקשות מבריק טופס. מקציפים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
סירופ פשוטסירופ פשוט
חלבוניםחלבונים
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
כפור את העוגות ומפזרים פתיתי זהב או סוכר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
סוכרסוכר

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים0(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה, נמסהחמאה, נמסה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעוגה וקמח מאפה, מנופהעוגה וקמח מאפה, מנופה1צביטהקרם קמצוץ טרטרקרם קמצוץ טרטר24ריבס, קצוץ טרי או קפואפתיתי זהב אכילים או סוכר לקישוטפתיתי זהב אכילים או סוכר לקישוט12 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צבע מאכל אדוםצבע מאכל אדום1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק1(יכול להיות או להרחיק)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן