לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, בקר טחון, בצל בינוני-גדול, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו מיני קציצה Minestra, מיני נקניק כדורי בשר Minestra, ו צוללות כדורי בשר מיני (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר מרק עם תחתית כבדה מחממים שמן זית על חום בינוני עד בינוני.
מוסיפים בצל ו -2 שיני שום וקמח 4 עד 5 דקות ולאחר מכן מוסיפים את האסקרול וילט. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מערבבים שעועית, מוסיפים מלאי ומים ומביאים לרתיחה.בעוד המניה מגיעה לרתיחה, לשלב בשר, ביצה, פירורי לחם, חלב, קומץ גבינה, שומר, allspice, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
אסקרול
1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
לשלב ולהתגלגל לתוך כדורי 1 אינץ', ולהוסיף למרק. מבשלים 2 דקות ואז מוסיפים פסטה ומבשלים 6 דקות יותר. כבה את החום, מקשט עם גרידת לימון ומגיש עם גבינה עברה ליד השולחן.