מינסוטה טורקיה, פטריות ומרק אורז בר של סרסוטה נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 625 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם פטריות, שום, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: הודו, פטריות ומרק אורז בר, אורז בר עם מרק פטריות, ו פטריות מרק אורז בר.
הוראות
1
בסיס מרק-בסיר גדול, להמיס את החמאה ולהוסיף כרישה, בצל, סלרי, שומר ושום ומבשלים על חום בינוני עד מעט שקוף ורך. בערך 5 דקות.אורז --
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את האורז ישר לתערובת הירקות ומערבבים עד לשלב טוב - ואז מוסיפים את המרק (מתחילים עם 5 כוסות; אתה תמיד יכול להוסיף יותר כמו הטבחים אורז), טימין, רוזמרין, ווסטרשייר עלה דפנה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה (מבשלים) כ 30 דקות עד האורז הוא רך במקצת. שוב, טעם לתיבול (מלח ופלפל) ולהוסיף יותר מרק במידת הצורך. זה תלוי כמה דק או עבה אתה אוהב את המרק שלך. המרק עדיין יש קצת יותר זמן לבשל אשר יאפשר לאורז לסיים את הבישול.פטריות-בשלב זה, מוסיפים את יין השרי ופטריות וממשיכים לבשל עוד 15-20 דקות עד שהאורז רך והפטריות רכות.סיום-הכל נעשה-עכשיו לסיים את המרק. ראשית, מוסיפים את טורקיה או עוף; ומוסיפים את השמנת הכבדה למרק. להגדיל את החום בינוני ולהביא לרתיחה אור ולאחר מכן להפחית לרתיחה במשך 5 דקות. מערבבים ומוסיפים בכל תיבול נוסף במידת הצורך והפטרוזיליה הטרייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
פטרוזיליה טרייה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כוסות שיני שום
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
מגישים - הדרך האהובה עליי לשרת זה עם באגט קלוי עם גבינת gruyere מומסת. עכשיו, אם במקרה יש לך שמן כמהין ... טפטוף קצת למעלה, זה גן עדן. לא יכול להיות יותר טוב מזה! תהנו!