מינסטרון נקניק פשוט
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו מינסטרונה של נקניק פשוט. תמורת 1.82$ למנה מקבלים מנה עיקרית שמגישה 2. מנה אחת מכילה 418 קלוריות, 19 גרם חלבון ו-26 גרם שומן. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עגבניות, מלח, סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 55%, שהוא מוצק. מינסטרונה פשוטה, פסטה מינסטרונה פשוטה ומלאת לב, ומינסטרונה עם נקניק איטלקי דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר גדול מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת מוציאים לנייר סופג. בטפטופים מטגנים נקניק, בצל ושום 3 דקות. מערבבים פנימה את הגזר והסלרי. מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות או עד שהנקניקיה משחימה קלות; לנקז.
מערבבים את המרק, העגבניות, מיץ העגבניות, הקישואים והתבלינים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 10 דקות או עד שהירקות רכים. מערבבים פנימה את השעועית והמקרונים; חום דרך.
מפזרים גבינת פרמזן ובייקון.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
Minestrone עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. לואי רודרר קריסטל ברוט עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-299 דולר לבקבוק.
![לואי רודרר קריסטל ברוט]()
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות ודביקות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.