קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות16
מגזין

מינסטרון נקניק פשוט

מינסטרון נקניק פשוט
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו מינסטרונה של נקניק פשוט. תמורת 1.82$ למנה מקבלים מנה עיקרית שמגישה 2. מנה אחת מכילה 418 קלוריות, 19 גרם חלבון ו-26 גרם שומן. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עגבניות, מלח, סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 55%, שהוא מוצק. מינסטרונה פשוטה, פסטה מינסטרונה פשוטה ומלאת לב, ומינסטרונה עם נקניק איטלקי דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בסיר גדול מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת מוציאים לנייר סופג. בטפטופים מטגנים נקניק, בצל ושום 3 דקות. מערבבים פנימה את הגזר והסלרי. מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות או עד שהנקניקיה משחימה קלות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מערבבים את המרק, העגבניות, מיץ העגבניות, הקישואים והתבלינים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 10 דקות או עד שהירקות רכים. מערבבים פנימה את השעועית והמקרונים; חום דרך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טבעת מקרוניטבעת מקרוני
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3
מפזרים גבינת פרמזן ובייקון.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת

מרכיבים

240חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שימורי עגבניות חתוכות לקוביות, לא מצוחצחיםשימורי עגבניות חתוכות לקוביות, לא מצוחצחים57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שימורי שעועית פינטו, שטוף סחוטשימורי שעועית פינטו, שטוף סחוט32חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גזר קצוץגזר קצוץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססלרי קצוץסלרי קצוץ2351 לב מפאלדי טרי אם אפשרצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה1רצועת בייקון, חתוכה לקוביותרצועת בייקון, חתוכה לקוביות35חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מקרוני מרפק מבושלמקרוני מרפק מבושל35חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מקרוני מרפק מבושלמקרוני מרפק מבושל1חתיכות טופי הית' ברמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)1שן שום, טחוןשן שום, טחון1קטןבצל, קצוץבצל, קצוץ0חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש11 כף אורגנו מיובשגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת0חתיכות טופי הית' בר1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות158חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'Johnsonville® Polish Kielbasa Sausage or Polish sausage, quarteredJohnsonville® Polish Kielbasa Sausage or Polish sausage, quartered0חתיכות טופי הית' ברמלח, אופציונלימלח, אופציונלי156חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מיץ עגבניות יכולמיץ עגבניות יכול31חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קישואים קצוציםקישואים קצוצים

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

Minestrone עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. לואי רודרר קריסטל ברוט עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-299 דולר לבקבוק.
לואי רודרר קריסטל ברוט
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות ודביקות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.