מינסטרונה ירקות שורש יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 134 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-20 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לך לחנות ותביא מלח, פלפל, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו שורש ירקות Minestrone עם בייקון, מרק הירקות ואת Minestrone - le bouillon de légumes et la minestrone, ו ירקות Minestrone (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי גדול או סיר, מחממים 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים את הבצל, השום והרוזמרין ומבשלים על חום מתון עד הבצל מתרכך.
מוסיפים את המרק, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהירקות כמעט רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
5
בינתיים, במחבת בינונית, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הפסטה ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא זהב עמוק, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
7
מוסיפים את הפסטה הקלויה ואת שעועית לימה למרק; מבשלים עד הפסטה וירקות במכרז, 5 עד 6 דקות. השליכי את הרוזמרין. מערבבים את הגבינה לתוך המרק ומגישים, עובר גבינה נוספת ליד השולחן.