קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 4 דק.
מנות2
ציון בריאות88
מגזין

מיסו ברווז צלוי עם דובדבן מזוגג בוק צ'וי

מיסו ברווז צלוי עם דובדבן מזוגג בוק צ'וי
מיסו ברווז צלוי עם דובדבן מזוגג בוק צ'וי נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 2 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 141 גרם חלבון, 388 גרם שומן, ובסך הכל של 5030 קלוריות. המתכון הזה מכסה 75% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -4 דקות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם מירין, ברווז לונג איילנד, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הדובדבנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטיס עם דובדבנים חמוצים כמו קינוח. עם כפית ציון 79%, המנה הזו מוצקה. נסו מיסו מזוגג בוק צ'וי, שפמנון מזוגג מיסו ובוק צ'וי, ו בוק צ'וי, שיטאקי ואטריות שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
בעזרת מזלג חודרים את עור הברווז בכל רחבי כדי לאפשר לטעם המרינדה לחדור ולשומן להתנקז.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ברווז שלםברווז שלם
2
שלבו בקערה דבש, רוטב סויה, קפה, ג ' ינג ' ר, מיסו וסוכר חום, ערבבו היטב להמסת הסוכר החום והמיסו. סוחטים את מיץ ההדרים למרינדה ואז ממלאים את חלל הברווז בחצאי ההדרים.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ברווז שלםברווז שלם
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים את הברווז בשקית מקפיא של 2 ליטר, ואז שופכים פנימה את המרינדה. אוטמים ומכניסים למקרר למשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ברווז שלםברווז שלם
4
למחרת, להסיר את הברווז מן המרינדה וללטף אותו יבש עם מגבת נייר. מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים את הברווז על מתלה בתבנית צלייה. קפלו את קצות הכנף לאחור וקשרו את הרגליים זו לזו. ראשית, צולים את הברווז למשך 20 דקות, הטמפרטורה הגבוהה תקרמל את הסוכרים בחלקו החיצוני של הברווז ותקבע צבע מהגוני עשיר. לאחר 20 דקות, להוריד את הטמפרטורה עד 325 מעלות צלזיוס וצולים במשך שעה 1. תינוק גן עדן ברווז!
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
אתה יכול להתחיל את הבוק צ ' וי כאשר לברווז נותרו כ -10 דקות בבישול. מחממים מחבת גדולה על בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים שמן בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
8
מטגנים לחתוך בצד למטה במשך כ 1 דקה עד להזהבה. מחק את השמן. קח את הצד האחורי של הסכין ותן לג ' ינג ' ר מכה טובה. חבורות הג ' ינג ' ר ישחררו טון של טעם.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
מוסיפים את הג ' ינג 'ר לתבנית עם בוק צ' וי ואז מוסיפים את ציר המירין, הסויה והעוף. מערבבים פנימה את המיסו, נזהרים שלא לפגוע באוכל.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
בזמן שיש לך את הכף ביד, מערבבים פנימה את תערובת עמילן התירס, ואז נותנים לרוטב להתבשל ולהסמיך כמה דקות. מסיימים עם הדובדבנים הטריים, קורט מלח ופלפל לבן סדוק טרי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים

מרכיבים

4עץבייבי בוק צ'וי, חצי לאורכובייבי בוק צ'וי, חצי לאורכו340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דובדבנים מגולענים קפואים, מופשרים ומנוקזיםדובדבנים מגולענים קפואים, מופשרים ומנוקזים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקפה שחור קרקפה שחור קר2(חוֹרֶף)עמילן תירס, מומס ב 2 כפות מיםעמילן תירס, מומס ב 2 כפות מים2kgsברווז לונג איילנדברווז לונג איילנד596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקג'ינג'ר טרי קצוץ דקג'ינג'ר טרי קצוץ דק1חתיכה קטנהתערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1לימון, חצוילימון, חצוי796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהירסוכר חום בהיר1ליים, חצויליים, חצוי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלייט מיסולייט מיסו1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)לייט מיסולייט מיסו1כתום, חצויכתום, חצוי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן2ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל לבן סדוק טרימלח ופלפל לבן סדוק טרי4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות3(חוֹרֶף)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות