מיסו-מזוגג בורדוק עם חסה אדומה
בורדוק מזוגג מיסו עם חסה אדומה עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 207 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מיסו, מים, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Kinpira Miso Gobo (ברדוק עם מיסו), ללא גלוטן מיסו מזוגג צלעות חזיר עם קינואה בטעם מיסו, ו בית ספר לבישול: מיסו ראמן עם עוף מזוגג, פטריות אנוקי ושימג'י.
הוראות
מורחים את האגוזים במחבת עוגה וטוסט במשך כ 6 דקות, או עד ריחני.
לסחוט את הלימון לסיר בינוני ולהוסיף את המים, 1 כף הסוכר קמצוץ מלח. מקלפים את המשקע מתחת למים זורמים קרים.
חותכים אותו לפרוסות 1/4 אינץ ' באלכסון חד, מוסיפים את הפרוסות למי לימון כפי שאתה עובד. מביאים את המים לרתיחה ומבשלים את הבדוק מעל חום גבוה בינוני עד אל דנטה, כ -30 דקות.
מסננים ולתת להתקרר מעט, ואז מחסנית את הפרוסות לחתוך אותם לתוך matchsticks דק.
מוסיפים את 2 כפיות הסוכר הנותרות, 1 כפית של חומץ אורז - יין ו 1 כפית של מיסו. מבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מבריק, על 2 דקות.
להעביר את burdock לצלחת ולתת מגניב.
בקערה קטנה, לטאטא את 2 כפות הנותרים של אורז-חומץ יין עם 2 כפיות הנותרים של מיסו עד מומס.
מקציפים בשמן ומתבלים במלח ופלפל.
בקערת סלט גדולה, לזרוק את החסה, אגוזי מלך ו ברדוק.
מוסיפים את הרוטב, זורקים שוב ומגישים מיד.
הפוך קדימה: מתכון זה יכול להיות מוכן דרך שלב 3 עד 1 יום קדימה.