מיסו, שומשום ומטבל בטטה
צריך מתאבן ללא גלוטן וטבעוני? מיסו, שומשום ומטבל בטטה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 16 קלוריות. מתאים ל-40 מנות. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך רוטב סויה, צמרות בצל ירוק, תפוחי אדמה מתוקים כבושים עמוקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: מיסו שחור שומשום קרמל פופקורן כדורים + 15 דרכים מתוק להשתמש מיסו, אטריות בטטה בזיליקום, פיטן ותירס מתוק מיסו קרבונרה, ו Hornso No Goma Miso Ae (תרד עם רוטב שומשום מיסו).
הוראות
קיטור בטטות בסיר גדול עם סל ספינת קיטור ו 1 ב. מים עד מאוד רך, כ -20 דקות. (אם אין לך ספינת קיטור, רק גושים מבשלים במים, ערבוב מדי פעם.)
מסננים, שומר נוזלים, ולתת להתקרר מעט.
מערבולת ג ' ינג ' ר במעבד מזון כדי לרכך.
מוסיפים בטטות, מיסו, טחינה, רוטב סויה, ומספיק נוזלי בטטה שמורים למרקם שמנת, כ-3 כפות.; להסתחרר עד חלקה.
העברת מטבל לקערה ומערבבים 1 1/2 כף. בצלים ירוקים.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כף. בצל ושומשום.
מגישים מעט חם או בטמפרטורת החדר עם פרוסות בוק צ ' וי או מלפפון.
* מצא בסעיף המזון המקורר.
המשך קדימה: עד 2 ימים, צונן.