זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך גזר, פטרוזיליה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מניית עוף בסיסית, מניית עוף בסיסית, ו וידאו איך להכין מניית עוף בסיסית משאריות עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקצץ את הבשר של עודף שומן, לשטוף, ולמקם בתוך סיר. מכסים בנדיבות עם מים קרים, מלח קל מאוד, לאט לאט להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את כל שאר החומרים, מנמיכים את החום, ומבשלים 34 שעות, בהתאם לריכוז הרצוי של טעם. (Id מציע יותר מאשר פחות; עבור מרק קל יותר, מלאי מרוכז תמיד יכול להיות מדולל במהירות עם מים.) לרפרף את פני השטח של קצף ושומן כפי שהם מצטברים.
מרכיבים שתצטרך
3
מוציאים מהתנור, מסננים דרך מסננת עדינה מאוד, ומקררים בין לילה. למחרת, לרפרף את השומן משטח מוצק. המניה לאחר מכן ניתן לשמור בקירור עד 3 ימים או קפוא במשך כמה חודשים.
מרכיבים שתצטרך
4
וריאציות: עם אותו כמויות של ירקות ותבלינים, בשר בקר, עגל, או ציר עוף ניתן להכין באמצעות כמויות הבאות של בשר ועצמות.
מרכיבים שתצטרך
5
מלאי בשר
מרכיבים שתצטרך
6
1 פאונד כל עצמות בקר (רצוי עצמות מח), שוק בשר בקר, וצלעות קצרות או זנב שור
מרכיבים שתצטרך
7
ציר עגל
מרכיבים שתצטרך
8
1 קילו כל עצמות שוק עגל ושרירים או צוואר ושד של עגל, עצם בפנים ושומן הוסר