קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות7
ציון בריאות47
מגזין

מלאי טורקיה עשיר

מלאי טורקיה עשיר
מלאי טורקיה עשיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-7 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 421 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גזר, צלע סלרי, צוואר הודו שמור וקרביים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מלאי טורקיה עשיר, ציר עוף עשיר, ו ציר עוף תוצרת בית עשיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
שים את חלקי טורקיה במחבת צלייה flameproof וצלי במשך כשעה, מפנה מדי פעם, עד משחימים היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
3
להעביר את חלקי טורקיה לסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
הגדר את מחבת צלייה מעל 2 מבערים.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
5
מוסיפים 1 כוס המים ומרתיחים מעל חום גבוה בינוני, מגרדים את חתיכות השחמה מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הוסף את הנוזל לסיר.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מוסיפים את צוואר העוף ואת הקרביים לסיר יחד עם הבצל, גזר, סלרי, שום, מלח, צובטים נדיבים של פלפל, ואת 8 כוסות המים שנותרו. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום נמוך בינוני ומבשל, מכוסה חלקית, עד הבשר נופל את העצמות ואת הקורקבן הוא רך מאוד, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מסננים את המניה. דק קובס את הקורקבן והלב ושומר לרוטב. לרפרף את השומן מן המניה לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
9
הפוך קדימה: המניה ו giblets ניתן בקירור בנפרד עד 2 ימים; כל מלאי שאריות יכול להיות קפוא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש