קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות14
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

מלית פטריות

מלית פטריות
מלית פטריות יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוח ללא קליפה, פטריות, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זה מושלם עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: מלית פטריות, מלית פטריות, ו מלית פטריות.

הוראות

1
צלחת תבשיל 9x13 אינץ חמאה אחת. מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
לשטוף, לטפוח יבש ורבע פטריות. במחבת גדולה מחממים חמאה ומוסיפים פטריות, בצל וסלרי; לטגן 5 דקות ולהסיר מחום. מערבבים בתיבול עופות, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בקערת ערבוב גדולה, לשלב פירורי לחם עם מרק וביצים, להוסיף תערובת פטריות, תפוחים ופטרוזיליה; לערבב היטב. תהפוך לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מכסים ואופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
הסר כיסוי ואופים 15 דקות יותר לחום העליון.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק