מלפפון & Fennel Meze
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו מלפפון ומיז שומר, מלפפון ומיז שומר, ו מגש Meze עם חומוס, סלט שרימפס, וסלט מלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את המלפפונים לתוך חצי אינץ ' חניתות. ייתכן שיהיה עליך רבע או חצי מהם. מלפפונים פרסיים צעירים לעתים קרובות ניתן להשאיר שלם. אתה מחפש אחידות, אז תשתמש בשיקול דעתך.לקצץ את נורות שומר באופן שווה, לחתוך אותם לאורכו לרבעים. שמור על הברכות לקישוט.
הסר חלק הליבה, שמירה על השכבות שלמות. פרוס אלה לפרוסות ½ אינץ.
שים את המלפפונים, שומר, צ ' ילי תאילנדי שיני שום לתוך הוכחה חום גדול, קערה נמוכה צדדית, מגש או צלחת אפייה.
הוסף את כל שאר החומרים לסיר גדול, לא תגובתי. מביאים את התערובת לרתיחה.
הסר את המחבת מהחום ולתת לו לקרר כמה במשך כ 5 דקות. ואז עניים נוזל חם על תערובת שומר מלפפון, ערבוב מעיל היטב. הנוזל צריך כמעט לכסות את כל החומרים. אם לא להוסיף קצת יותר מים.
תן לתערובת להתקרר לחלוטין. לאחר מכן תוכלו לכסות את הצלחת ולהעביר אותה למקרר. הם יהיו מוכנים לאכול בערך 4 שעות, אבל יהיה במיטבם אם אתה מחכה עד למחרת לפני אכילת אותם.
מגישים צונן על מגש בסגנון משפחתי עם קצת המרינדה וטפטוף טוב של שמן זית פירותי.