צריך ללא גלוטן, לקטו אובו צמחוני, והור ד ' אובר ראשוני? מרק מלפפון ואגוז יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 235 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח כשר, שום, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 52%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מלפפון-אגוז רייטה, גספצ'ו אגוז ומלפפון, ו בוראני-ח ' יאר (סלט מלפפון, אגוז ויוגורט).
הוראות
1
חותכים מלפפונים לקוביות קטנות ומניחים בצד בקערה גדולה. בעזרת מרגמה כותשים יחד את השום, אגוזי המלך, הכוסברה והמלח ומוסיפים את השמן וממשיכים לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
ענפי שמיר שנקטפו
מקלות קינמון קצרים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מעבירים לקערה עם המלפפון ומקציפים פנימה את שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מסיה דה לה לוז קאווה ברוט. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה הזו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.