קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מלפפון סלט פסטה שמיר

מלפפון סלט פסטה שמיר
מלפפון וסלט פסטה שמיר עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, מקרוני, חלב רזה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 113 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מלפפון-סלט פסטה שמיר, סלט פסטה שרימפס עם מלפפון ושמיר, ו סלט מלפפון שמיר ו 5 יותר סופר פשוט סלטים מלפפון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים פסטה במים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2
מסננים, ולשטוף במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
מעבירים אטריות לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בקערה נפרדת, מערבבים יחד שמנת חמוצה, חלב, שמיר, חומץ, מלח ופלפל. שים את התחבושת בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מערבבים מלפפונים ועגבניות לתוך הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
יוצקים ברוטב, ומערבבים ביסודיות. מכסים, ומקררים לפחות 1 שעה ועדיף בין לילה. מערבבים רק לפני ההגשה.