סלסה מלפפון-אבוקדו יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 72 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, גרידת ליים, כוסברה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלסה אבוקדו מלפפון, סלסה אבוקדו מלפפון, ו אננס, מלפפון, וסלסה אבוקדו.
הוראות
1
מערבבים מלפפון בצל ירוק יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
לטאטא יחד חומץ הבא 5 מרכיבים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
יוצקים ויניגרט על תערובת מלפפון, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ויניגרט
1-1/2 אונקיות. ג'ין
4
הוסף אבוקדו רק לפני ההגשה, ולזרוק בעדינות לערבב. (אתה יכול לעשות סלסה זה לפני הזמן לקרר עד מוכן לשרת, אבל להוסיף את האבוקדו רק לפני ההגשה.)
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Sandhi Sanford ובנדיקט פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 65 דולר.