מלפפון צונן ומיץ תפוזים עם אורגנו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל מלפפון צונן ומיץ תפוזים עם אורגנו. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 64 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מלפפונים, סוכר superfine, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מיץ שורש התחדשות / גזר, סלק, תפוז דם, זנגביל, מיץ כורכום, מלפפון, Endive, כרוב, תפוח ירוק, זנגביל, ומיץ לימון מאייר (מיץ ירוק ), ו מיץ לב בריא וניקוי: סלק גזר תפוח ליים מיץ ג'ינג'ר תפוזים (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ את הקצוות מן המלפפונים לשפשף את הקליפות.
הסר כמחצית הקליפות מכל מלפפון ולהסיר את הזרעים אם הם גדולים.
חותכים את המלפפון לחתיכות ומכניסים מעבד מזון או בלנדר.
יוצקים את מיץ התפוזים ומפזרים את הסוכר ואת אורגנו. להתמזג לפחות 1 דקה או עד puréed דק מאוד. המשקה צריך להיות קצת עבה מעט קצף. טעם למתיקות ותיבול ולהתאים לפי הצורך.
יוצקים לתוך קנקן, כיסוי, ומקרר עד צונן.
מגישים במשקפיים גבוהים או בקערות קטנות עם כפיות.
Reprinted עם אישור ממרוקו: מסע קולינרי עם מתכונים מהשווקים בניחוח התבלינים של מרקש לנווה המדבר התמלא בזאגורה של ג ' ף קוהלר. זכויות יוצרים © 2012 על ידי ג ' ף קוהלר. Published by Chronicle Books LLC.