קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

ממרח אבוקדו

ממרח אבוקדו
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 5 דקות. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. מתכונים דומים: ממרח אבוקדו, איך לעשות ממרח אבוקדו / ממרח אבוקדו מקסיקני, צמח ירוק מטוגן עם ממרח אבוקדו ושרימפס (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole), ו גואקמולי גריל מקסיקני צ'יפוטלה-ממרח אבוקדו טרי כי הוא קל לעשות יכול להיות עם זה.

הוראות

1
קבל הכל, מלבד האבוקדו, prepped כשתגיע הביתה. ממש לפני שאתה רוצה לאכול, לקלף ולאבן את האבוקדו ולשים את הבשר בקערה. אל תדאג לגבי כמה אתה מכין את האבוקדו, כפי שהוא יהיה מעוך. ממיסים את המלח במיץ הסיד ושופכים אותו. לאחר מכן מוסיפים את שאר החומרים ומחית עם מזלג עד שיש לך תערובת גושי מחוספס. בכל מחיר להימנע מלהפוך אותו מחית חלקה; מטבעו האבוקדו יהיה חלק בכל מקרה, אבל אתה רוצה כמה שיותר גושים רכים אבל מחזיקים צורה ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות WindRacer נהר רוסי פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
ניחוחות יפים של sassafras, מוקה ווש שחור להפגין את האישיות הייחודית, נועזת של עמק הנהר הרוסי. טעמים ברורים של פירות brambly, אלון מתוק ופלפל לבן להוביל יין רחב ומאוזן עם חומציות מזון ידידותי. הימים החמים, שטופי השמש והלילות הערפיליים הקרים של הנהר הרוסי הם אופטימליים עבור פינו נואר-היינות בעלי מרקם ומשקל רב מבלי להיות מוגזמים או לאבד את חומציותם הטבעית. ניחוחות וטעמים עמוקים, כהים קלאסיים הנהר הרוסי ידוע לזרוח דרך היין הזה.