קושיקשה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

ממרח אבוקדו עבה

ממרח אבוקדו עבה
ממרח אבוקדו עבה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון hor d ' oeuvre שלך. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו אבוקדו, כוסברה, צ'ילי סראנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו ממרח אבוקדו עבה, ממרח אבוקדו עבה, ו ממרח אבוקדו עבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
חצי ו pit האבוקדו. לגרוף את הבשר עם כף לתוך קערת ערבוב. מחית את האבוקדו במזלג, משאיר אותם קצת עבה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את שאר החומרים, ומקפלים הכל יחד כדי לערבב בעדינות.
4
להניח חתיכת פלסטיק לעטוף ממש על פני השטח של ממרח האבוקדו כך שזה לא חום ומקרר 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. צריבת קוטג ' Cashburn פינו נואר עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תבלין וערות מלוחות. החיך הוא גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים umami, מרקם עדין וגימור מאוזן יפה.