ממרח גבינת ברוקולי חם
ממרח גבינת ברוקולי חם עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני התבלינים שלך. מתכון זה מכין 14 מנות עם 212 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו ברוקולי, קרקרים חטיף חיטה, תערובת רוטב סלט, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון של 29%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ממרח גבינת בייקון חמה, ממרח חזיר וגבינה חם, ו ממרח גבינה מלוח חם.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את תערובת גבינת השמנת, השמנת החמוצה ורוטב הסלט עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה את הברוקולי ו 1-1 / 2 כוסות גבינה.
כף לתוך 1-קו רדוד. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 כוס למשך 20 דקות.
אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
טבילה עובדת ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא חיית המחמד הנקמה של הטבע, נאט רוז פאסד. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
חיית המחמד הנקמה של הטבע נט רוז
תווים של פטל ופירות יער עם כמה רמזים לאשכולית. לאחר מספר דקות, היין יציג כמה ניחוחות קלמנטיין ואפרסק לבן. היין באמת חי. היין ממלא את הפה כמשי ויבש (אין שאריות סוכר) אבל הפירותיות בחיך נוטה לגרום לך לחשוב אחרת – החומציות מתונה, והגמר עובר לריבת תאנים רומזת בנגיעה זעירה של מליחות (כמו רוח אוקיינוס).