ממרח סלמון שומשום
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תבלינים, אז נסו את ממרח סלמון השומשום. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 20 מנות עם 156 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם עשן נוזלי, גבינת שמנת, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 21%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ממרח צ'דר שומשום, ממרח כרובית ושומשום קלוי, ו רילטות סלמון רזות (המכונה גם ממרח סלמון) עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת ומיץ לימון עד לקבלת תערובת תפוחה.
מוסיפים את הסלמון, השמנת החמוצה, השום, השומשום, העשן הנוזלי אם רוצים, כוסברה, פטרוזיליה, שמיר, מלח ופלפל; מקציפים עד לאיחוד. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות.
מגישים עם קרקרים. מקררים שאריות.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. מרתפי הטומי של סילבר אוק נהר הרוסי פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
![טומי מרתפים על ידי סילבר אלון רוסי נהר פינו נואר]()
טומי מרתפים על ידי סילבר אלון רוסי נהר פינו נואר
עמק הנהר הרוסי שלנו משנת 2009 פינו נואר בעל צבע אודם עם הדגשות סגולות ואף מורכב של עלי כותרת של ורדים טריים, לילך, תפוחים מסוכרים, תבליני אפייה מתוקים ורמז למנטה. יש לו התקפה עשירה ורחבה על החיך ותווים של קרמל, חמאה ופירות אדומים בשלים. יין אקספרסיבי זה בעל גימור מאוזן של פירות, תבלינים, חומציות טבעית בהירה וטאנינים עדינים.