זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", "זרעי דלעת", "סוכר חום" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 96%. נסו מנגו-אגבה גרנולה עם יוגורט יווני, מנגו תוצרת בית - Agave גרנולה עם יוגורט יווני, ו יוגורט יווני עם גרנולה מלוחה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אפייה או מחצלת אפיית סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את שמן קנולה, סירופ אגבה, דבש, קינמון, סוכר חום ותמצית וניל בקערה קטנה עד חלקה.