קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

פיצות יווניות

פיצות יווניות
המתכון של פיצות יווניות מוכן תוך כ-30 דקות והוא בהחלט אופציה צמחונית לקטו אובו יוצאת דופן לאוהבי אוכל ים תיכוני. בבמנה עיקרית זו יש 201 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -12 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פיתות, עגבניות, אבקת שום וגבינת ריקוטה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 יגידו שהוא הגיע למקום. עם ציון של 94% , המנה הזו מדהימה. פיצות יווניות לשניים , פיצות יווניות לשניים ופיצות יווניות דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים לחמי פיתות על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שילוב של ה-2שילוב של ה-2
ציוד שתשתמש בו
1 (14 אונקיות) חבילה צ'יפס קפוא1 (14 אונקיות) חבילה צ'יפס קפוא
2
שלבו גבינת ריקוטה ואבקת שום; לפרוס על פיתות. מעל תרד, עגבניות, גבינת פטה ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
פתיתי פלפל אדום כתוש, בתוספת תוספת לקישוטפתיתי פלפל אדום כתוש, בתוספת תוספת לקישוט
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
4-1/2 כפיות אורגנו טרי קצוץ4-1/2 כפיות אורגנו טרי קצוץ
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שילוב של ה-2שילוב של ה-2
3
אופים ב-400 מעלות למשך 12-15 דקות או עד שהלחם משחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים להגשהאגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים להגשה
ציוד שתשתמש בו
צ'וריסו קלוף מהקליפה וחתוך לקוביות דקותצ'וריסו קלוף מהקליפה וחתוך לקוביות דקות

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

ניתן לשלב פיצה עם סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Asinone עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Asinone
Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Asinone
"ה-Vino Nobile di Montepulciano Vigna Asinone משנת 2000 הוא מכרם גבעה ממערב לעיר. זהו ללא ספק מקור עליון לסנג'ובזה מעולה. כהה יותר, יותר אודם ושחור בגוון מהביקבוק הרגיל, חם ובשל בניחוח עם פירות יער, וניל וקינמון מלפנים ובמרכז, הטעמים שלו ארוכים וממוקדים. רציפות הזרימה על פני החך מרשימה, רמת הצפיפות גבוהה והכוח והאלגנטיות באיזון מצוין. הגמישות מרמזת על מוכנות אשר יכול בהחלט להיות מטעה. היין עדיין ישתה היטב בין 2012 ל-2014."-Wine Advocate