קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות45
ציון בריאות0
מגזין

מנגו-בזיליקום Vacherin

מנגו-בזיליקום Vacherin
מנגו-בזיליקום Vacherin נטול גלוטן, מתאבנים. מנה אחת מכילה 112 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-45 מנות. גשו לסופר וקנו חלבונים, גלידת ונילן, גרידת ליים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו מנגו-בזיליקום Vacherin, Vacherin, ו Vacherin עם קצפת פירות יער מעורבים (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות מספריים, לחתוך את הקרטונים מן סורבה מנגו.
מרכיבים שתצטרך
סורבה מנגוסורבה מנגו
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
2
להניח את סורבה על צידו לחתוך כל ליטר לתוך 4 סיבובים. מסדרים את פרוסות סורבה על צלחת מרופדת בניילון נצמד להקפיא עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
3
בסיר קטן, לשלב את הסוכר והמים ולהביא את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיף את עלי הבזיליקום ואת blanch רק עד נבול, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
5
תן מגניב מעט, ולאחר מכן להעביר את התערובת לבלנדר ו מחית עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
6
תן למחית להתקרר. בקערה בינונית, מערבבים את ריחן הבזיליקום לתוך גלידת הוניל; משאירים פסים גלויים בגלידה. להקפיא את גלידת בזיליקום עד חברה.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מחממים התנור ל 22
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מסדרים מדפים בחלק העליון, האמצעי והתחתון של התנור וקו 3 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. בקערה בינונית, לטאטא את החלבונים ביצה סוכר ' ממתקים עד חלקה. מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים ומקציפים עד חם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
חלבוניםחלבונים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
מקציףמקציף
קערהקערה
תנורתנור
סירסיר
9
הסר מהחום והכה במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. לנצח את גרידת הסיד.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לייםגרידת ליים
10
כפית את מרנג הסיד לתוך שקית מאפה מצויד בקצה עגול 1/2 אינץ 'ונשיקות צינור 1/2 אינץ' על סדיני האפייה מוכנים, על 1/2 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
לייםליים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
שקית מאפהשקית מאפה
11
אופים כ 1 1/4 שעות, עד מרנג סיד הם המשרד ויבש; להעביר את המחבתות בין המדפים 3 פעמים אפילו לאפייה. כבה את התנור, prop הדלת פתוחה ולתת מרנג מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
לייםליים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
בקערה בינונית, לנצח את השמנת הכבדה עם הסוכר עד פסגות רכות טופס. הכה את גרידת סיד מגוררת לתוך קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
שמנת כבדהשמנת כבדה
גרידת לייםגרידת ליים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
מסדרים את פרוסות סורבה המנגו הקפואות בתחתית קערות רדודות או על צלחות קינוח. למעלה עם סקופים של גלידת בזיליקום. למעלה עם כמה מנשיקות לימון מוקצפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
סורבה מנגוסורבה מנגו
גלידהגלידה
באזיל!באזיל!
לייםליים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
מקשטים עם מנגו קצוץ, עלי בזיליקום ונשיקות מרנג לימון יותר.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
מנגומנגו
לייםליים
15
מגישים vacherin מייד.