מנגו-בזיליקום Vacherin
מנגו-בזיליקום Vacherin נטול גלוטן, מתאבנים. מנה אחת מכילה 112 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-45 מנות. גשו לסופר וקנו חלבונים, גלידת ונילן, גרידת ליים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו מנגו-בזיליקום Vacherin, Vacherin, ו Vacherin עם קצפת פירות יער מעורבים (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מספריים, לחתוך את הקרטונים מן סורבה מנגו.
להניח את סורבה על צידו לחתוך כל ליטר לתוך 4 סיבובים. מסדרים את פרוסות סורבה על צלחת מרופדת בניילון נצמד להקפיא עד המשרד.
בסיר קטן, לשלב את הסוכר והמים ולהביא את התערובת לרתיחה.
מוסיף את עלי הבזיליקום ואת blanch רק עד נבול, על 30 שניות.
תן מגניב מעט, ולאחר מכן להעביר את התערובת לבלנדר ו מחית עד חלקה.
תן למחית להתקרר. בקערה בינונית, מערבבים את ריחן הבזיליקום לתוך גלידת הוניל; משאירים פסים גלויים בגלידה. להקפיא את גלידת בזיליקום עד חברה.
מסדרים מדפים בחלק העליון, האמצעי והתחתון של התנור וקו 3 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. בקערה בינונית, לטאטא את החלבונים ביצה סוכר ' ממתקים עד חלקה. מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים ומקציפים עד חם, על 5 דקות.
הסר מהחום והכה במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. לנצח את גרידת הסיד.
כפית את מרנג הסיד לתוך שקית מאפה מצויד בקצה עגול 1/2 אינץ 'ונשיקות צינור 1/2 אינץ' על סדיני האפייה מוכנים, על 1/2 אינץ ' זה מזה.
אופים כ 1 1/4 שעות, עד מרנג סיד הם המשרד ויבש; להעביר את המחבתות בין המדפים 3 פעמים אפילו לאפייה. כבה את התנור, prop הדלת פתוחה ולתת מרנג מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
בקערה בינונית, לנצח את השמנת הכבדה עם הסוכר עד פסגות רכות טופס. הכה את גרידת סיד מגוררת לתוך קצפת.
מסדרים את פרוסות סורבה המנגו הקפואות בתחתית קערות רדודות או על צלחות קינוח. למעלה עם סקופים של גלידת בזיליקום. למעלה עם כמה מנשיקות לימון מוקצפת לימון.
מקשטים עם מנגו קצוץ, עלי בזיליקום ונשיקות מרנג לימון יותר.