מנגו פוסטר עם קרם פרש
מנגו פוסטר עם קרם פרש יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל 682 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה על 15 דקות. מתכון זה מאוכלרשת דורש בורבון, חמאה, סוכר חום ומלח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 42%. מתכונים דומים: תפוחי סבתא סמית 'ופודינג לחם ג' ינג'ר עם קרם אנגלייז שעועית וניל וקרם פרש קצפת, בננה פוסטר קרם ברולה, ו פנקייק פנקייק.
הוראות
מניחים סיר בינוני על סורגי הגריל, מוסיפים את החמאה והסוכר החום, ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהסוכר נמס והתערובת מסמיכה מעט, כ -5 דקות.
בזמן שהרוטב מתבשל מוציאים את המנגו מהקליפה וחותכים לצורות יהלום.
מניחים את היהלומים על צלחות הגשה.
מוציאים את המחבת עם הרוטב מהחום ומוסיפים את הבורבון. בעזרת גפרור מואר ארוך, הציתו את הבורבון ואפשרו ללהבות לשקוע. מערבבים פנימה את הקינמון, המלח והפקאן. למעלה מנגו עם הרוטב ועם כף גדולה של קרם פרש, אם משתמשים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות בלטור רוסו אדום ספומנטה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-8 דולר לבקבוק.
![בלטורה רוסו ספומנטה אדומה]()
בלטורה רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של בלטורה רוסו אדום ספומנטה הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. יין מבעבע זה, מאוזן ועשיר באופי זני, מתרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המעניקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטים נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%