זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך שמן זית, שום, עשבי תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דגים אפויים עם עגבניות וטומטילו בחבילות נייר, מנות דגים אפויים עם ממרח פטרוזיליה סיני, ו מנות דגים אפויות עם רוטב לימון-טחינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים נייר קלף או לסכל לארבעה ריבועים 12 אינץ ' ולסדר אותם על משטח עבודה. מקפלים כל חתיכה לשניים כדי ליצור קמט באמצע.מחלקים סקווש בין הריבועים, מסדרים את זה רק בצד ימין של כל קמט. סקווש העליון עם ברוקולי ושום, ואז טפטוף עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל. סדר פילה אחד על גבי כל ערימה של ירקות, ולאחר מכן העונה פילה עם מלח ופלפל. למעלה כל פילה עם sprig עשב וכמה בצלצלים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורק
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
טפטוף מיץ לימון על פילה, ולאחר מכן לעטוף כל ריבוע של נייר או לסכל כדי ליצור נרתיק אטום.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מעבירים שקיות לתבנית אפייה ואופים עד שהדגים מבושלים, כ-20 דקות. להפריש לתת מגניב במשך 3 עד 4 דקות, ואז לחתוך שקיות לפתוח לשרת באופן מיידי.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.