תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מנות דגים אפויים עם פסטה פטרוזיליה סינית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 258 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, עלי כוסברה, מלח מקף ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. נסו מנות דגים אפויים עם ברוקולי וסקווש, מנות דגים אפויות עם רוטב לימון-טחינה, ו דגים אפויים עם עגבניות וטומטילו בחבילות נייר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים דגים ל 4 חתיכות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
3
חותכים 4 (18x12 אינץ') גיליונות של רדיד כבד. מחלקים צנון ואספרגוס באופן שווה בין ועל מרכז כל גיליון.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
מפזרים כל אחד עם 1 כף של שרי ו 1/8 כפית מלח. למעלה עם דגים. העלה 2 צדדים של נייר כדי שהקצוות ייפגשו. חותם קצוות, ביצוע קפלים 1/2 אינץ חזק; לקפל שוב, המאפשר מקום למחזור חום והתרחבות. מקפלים צדדים אחרים לאטום.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
5
מניחים מנות על גיליון עוגיות ungreased.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
6
אופים כ 15 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בינתיים, מניחים את כל החומרים ממרח פטרוזיליה בבלנדר. מכסים; מערבבים במהירות בינונית עד גבוהה, עוצרים בלנדר לעתים קרובות כדי לגרד צדדים, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
כדי לשרת, לחתוך x גדול על גבי כל חבילה; בזהירות לקפל בחזרה לסכל כדי לאפשר קיטור לברוח. כף על 2 כפות פטרוזיליה להדביק על כל מנה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.