קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות53
מגזין

מניקוטי בקר וגבינה

מניקוטי בקר וגבינה
ניתן להכין את המתכון מניקוטי בקר וגבינה בערך 55 דקות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 2541 קלוריות, 108 גרם חלבון, ו 47 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. אם יש לכם שמן זית, מוצרלה, בקר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. 2906 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 97%, המנה הזו מצוינת. מניקוטי בקר וגבינה, מניקוטי בקר, ו מניקוטי ממולא בקר דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת בינונית כבדה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים 1 כפית משמן הזית, הבצל והבקר הטחון. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
קולים עד שהבשר משחים והבצל שקוף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
מסירים מהאש ומצננים.
6
מברישים 1 כפית שמן על תבנית גדולה. מבשלים את המניקוטי בסיר גדול של מים מומלחים רותחים עד לריכוך קל, אך עדיין יציב מאוד לנגיסה, כ -4 עד 6 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים את המניקוטי מהסיר לתבנית האפייה המשומנת ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטימניקוטי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
בינתיים שלבו את הריקוטה, 1 1/2 עד 2 כוסות גבינת מוצרלה, 1/2 כוס פרמזן ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
8
מוסיפים את השום, המלח והפלפל לפי הטעם ומערבבים. מערבבים את תערובת הבשר המצוננת לתערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מברישים את 2 כפיות השמן הנותרות על תבנית אפייה מזכוכית בגודל 13 על 9 על 2 אינץ'. כפית 1 1/2 כוסות של רוטב מרינדה על החלק התחתון של המנה מוכנה. ממלאים את המניקוטי בתערובת הגבינה-בשר. מסדרים את הפסטה הממולאת בשכבה אחת בכלי המוכן ומכניסים את הרוטב שנותר מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
פסטה ממולאתפסטה ממולאת
מניקוטימניקוטי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
11
מפזרים את 1 1/2 כוסות גבינת המוצרלה הנותרות, ואז את 1/2 כוס הפרמזן הנותרת מעל הפסטה הממולאת. נקודה כל צלחת עם חתיכות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פסטה ממולאתפסטה ממולאת
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
12
אופים את המניקוטי ללא כיסוי עד שהוא מחומם והרוטב מבעבע בצידי המנה, בערך 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטימניקוטי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
תנו למניקוטי לעמוד 5 דקות ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטימניקוטי