קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות53
מגזין

מניקוטי בקר וגבינה

מניקוטי בקר וגבינה
ניתן להכין את המתכון מניקוטי בקר וגבינה בערך 55 דקות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 2541 קלוריות, 108 גרם חלבון, ו 47 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. אם יש לכם שמן זית, מוצרלה, בקר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. 2906 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 97%, המנה הזו מצוינת. מניקוטי בקר וגבינה, מניקוטי בקר, ו מניקוטי ממולא בקר דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת בינונית כבדה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים 1 כפית משמן הזית, הבצל והבקר הטחון. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
קולים עד שהבשר משחים והבצל שקוף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מסירים מהאש ומצננים.
6
מברישים 1 כפית שמן על תבנית גדולה. מבשלים את המניקוטי בסיר גדול של מים מומלחים רותחים עד לריכוך קל, אך עדיין יציב מאוד לנגיסה, כ -4 עד 6 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים את המניקוטי מהסיר לתבנית האפייה המשומנת ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטימניקוטי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
בינתיים שלבו את הריקוטה, 1 1/2 עד 2 כוסות גבינת מוצרלה, 1/2 כוס פרמזן ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
8
מוסיפים את השום, המלח והפלפל לפי הטעם ומערבבים. מערבבים את תערובת הבשר המצוננת לתערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מברישים את 2 כפיות השמן הנותרות על תבנית אפייה מזכוכית בגודל 13 על 9 על 2 אינץ'. כפית 1 1/2 כוסות של רוטב מרינדה על החלק התחתון של המנה מוכנה. ממלאים את המניקוטי בתערובת הגבינה-בשר. מסדרים את הפסטה הממולאת בשכבה אחת בכלי המוכן ומכניסים את הרוטב שנותר מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
פסטה ממולאתפסטה ממולאת
מניקוטימניקוטי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
11
מפזרים את 1 1/2 כוסות גבינת המוצרלה הנותרות, ואז את 1/2 כוס הפרמזן הנותרת מעל הפסטה הממולאת. נקודה כל צלחת עם חתיכות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פסטה ממולאתפסטה ממולאת
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
12
אופים את המניקוטי ללא כיסוי עד שהוא מחומם והרוטב מבעבע בצידי המנה, בערך 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטימניקוטי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
תנו למניקוטי לעמוד 5 דקות ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטימניקוטי