ערימות חצילים בגריל עם עגבניות ופטה
ערימות חצילים בגריל עם עגבניות ופטה דורש על 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 377 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, חצילים, פטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי עבור יום העצמאות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: חציל בגריל, עגבניה וערימות פטה, ערימות חצילים בגריל עם עגבניות ופטה, ו חציל ועגבניות בגריל.
הוראות
מערבבים בזיליקום עם שמן 1/2 מלח בבלנדר עד קצוץ דק.
יוצקים לתוך מסננת נייר מגבת - או קפה-מסנן מרופדת להגדיר מעל קערה ולתת לנקז 20 דקות. לאסוף יחד צדדים של מגבת או לסנן ולחץ בעדינות על זה כדי לחלץ יותר שמן. (יהיה לך שמן 1/3 כוס נדיב.) שמור 1 כף שמן בזיליקום בנפרד להגשה. לגרד מוצקים בזיליקום לתוך קערה קטנה ושמורה.
הכן גריל לבישול מעל פחם בינוני חם (חום מתון לגז); ראה "הליך צלייה," להלן.
בעוד גריל מתחמם, לחתוך תחתית חצילים, ואז לחתוך 6 (1/2 אינץ ' עבה) סיבובים מכל אחד, החל מקצה לחתוך. שמורת חצילים הנותרים לשימוש נוסף.
חותכים 4 (1/3 אינץ 'עבה) סיבובים מעגבניות גדולות 2 פרוסות מרכז (1/3 אינץ' עבה) מכל עגבנייה בינונית, שמירה על שאריות עגבניות לשימוש אחר.
בקלילות מברשת חצילים סיבובים משני הצדדים עם שמן בזיליקום ומפזרים 1/2 מלח כפית ו 1/4 פלפל כפית. גריל על מתלה גריל משומן קל, מכוסה רק אם משתמשים בגריל גז, מתהפך מדי פעם, קל צחצוח חצילים עם שמן בזיליקום יותר מדי פעם אם זה נראה יבש, עד חצילים הוא מאוד מכרז, 6 עד 10 דקות. (השאר גריל גז על.)
על תבנית אפייה, לארגן 4 סיבובים חצילים הגדולים זה לצד זה ולהפיץ כל אחד עם כפית נדיבה 1/2 של מוצקי בזיליקום שמורים, ולאחר מכן העליון כל אחד עם 1 של 4 סיבובי עגבניות הגדולים. עגבניות העונה עם מלח ופלפל ומעל כל אחד עם כ 1 כף פטה. הפוך שכבה נוספת עם סיבובים חצילים בגודל בינוני, מוצקים בזיליקום, סיבובי עגבניות בינוניים, מלח, פלפל, פטה, ולאחר מכן העליון עם הנותרים חצילים ו פטה.
הגדר תבנית אפייה על גריל וערימות לבשל, עם כיסוי גריל סגור, עד מחומם דרך וגבינה על גבי הוא מתרכך, כ 3 דקות.
העברת ערימות ל 4 צלחות טפטוף צלחות עם שמן בזיליקום שמורות.
חם: כאשר אתה יכול להחזיק את היד שלך שם במשך 1 עד 2 שניות
אם באמצעות גריל גז, מבערים מחממים על גבוה, מכוסה, 10 דקות, ואז, במידת הצורך, להפחית את החום שצוין במתכון.
אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, לבשל חצילים חם משומן קל גדול (2 צורב) מחבת גריל מרופד על חום גבוה בינוני, מתהפך פעם אחת, על 20 עד 25 דקות בסך הכל.
אופים ערימות בתבנית אפייה רדודה בתנור שחומם מראש 232°, כ 8 דקות.