בשר צלוי עומד עם פורצ'יני ורוטב בייקון
זה מושלם עבור יום ולנטין. לך לחנות ותביא פלפל טחון גס, צלוי צלעות בקר, רוטב שמנת חזרת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: בשר צלוי, מילוי תרד-פורצ'יני, רוטב ויסקי אירי, ושמנת חזרת, צלוי צלעות עמיד בפני תקלות עם רוטב פאן, ו בשר צלוי עומד ברוטב קוניאק.
הוראות
עם ריצת מעבד, טיפת שום דרך צינור הזנה וקוצצים דק. לגרד את הקערה.
מוסיפים קורנית, שמן, מלח ופלפל; תערובת כדי להדביק. צלי יבש עם מגבות נייר.
צלי מקום, צד עצם למטה, במחבת צלייה.
חותכים כמה חריצים רדודים בשומן. לחץ על הדבק שום לתוך חריצים. לשפשף את הדבק שום הנותרים על כל צלי. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים בניילון נצמד ומקררים. לחשוף ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 2 שעות לפני צלייה.)
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים ל 232°. רוסטביף 20 דקות. צמצם את טמפרטורת התנור ל-350 ° F. צלי עד שמדחום מוכנס לתוך בשר בקר ממרכז האוגרים העליונים125 ל-130°F עבור מדיום-רייר, כ-1 שעה 50 דקות.
העברה לצלחת; מחבת צלייה ריזרב עם מיצים עבור פורצ ' יני ורוטב בייקון.
תן לצלי לעמוד לפחות 20 דקות ועד 1 שעה.
מגישים צלי עם רוטב, שמנת חזרת, ופופאובר.
קנה את הבשר הטוב ביותר שאתה יכול להרשות לעצמך - לפחות בחירה USDA, רצוי Usda ראש-ולתת לו להשרות עד 36 שעות בממרח עשבי שום. ניתן להזמין עבורך צלי באיכות גבוהה על ידי כל מחלקת בשר בסופרמרקט.