מניקוטי ממולא נקניק
מניקוטי ממולא נקניק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 258 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך נקניק הודו, גבינת מוצרלה חלקית, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: תרד ונקניק ממולאים מניקוטי, קיצור דרך נקניק-ממולאים מניקוטי עם רוטב עגבניות מיובש שמש, ו נקניק מניקוטי.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף נקניק למחבת; לבשל 5 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים בצל ופלפל בל למחבת; מטגנים 5 דקות או עד למכרז.
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית. מערבבים בקמח; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
הסר מהחום; בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף. להחזיר מחבת לחום; להביא לרתיחה. מבשלים 6 דקות או עד מעובה, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.
הסר מהחום; מערבבים בפלפל שחור.
מוסיפים תערובת חלב 1/2 כוס לתערובת נקניק; מערבבים היטב.
כפית על תערובת נקניק 1/3 כוס לתוך כל מניקוטי; לסדר manicotti בשכבה אחת בתבנית אפייה 13 x 9inch מצופה בתרסיס בישול.
מפזרים מוצרלה על מניקוטי; להפיץ תערובת חלב שנותר באופן שווה על מוצרלה. תערובת חלב העליון עם רוטב פסטה, מתפשט לכיסוי.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד מבעבע.