קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

מנת פפרוני תפוחי אדמה

מנת פפרוני תפוחי אדמה
אם יש לכם חמאה, פלפל, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 78%. פיצה פפרוני עמוקה, פיצה פפרוני עמוקה ופיצה פפרוני עמוקה דומות מאוד למתכון זה.

הוראות

1
במחבת טפלון של 12 אינץ', ממיסים חמאה; להסיר מהאש. מסדרים תפוחי אדמה בתחתית ומעלה בדפנות המחבת; מפזרים בצל, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים על אש קטנה עד שתפוחי האדמה רכים, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מפזרים גבינה; שכבה עם מחצית מרוטב העגבניות, כל הפפרוני והעגבניות, ורוטב העגבניות הנותר. מכסים ומבשלים על נמוך עד שהגבינה נמסה והעגבניות מחוממות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת