קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

מנת פפרוני תפוחי אדמה

מנת פפרוני תפוחי אדמה
אם יש לכם חמאה, פלפל, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 78%. פיצה פפרוני עמוקה, פיצה פפרוני עמוקה ופיצה פפרוני עמוקה דומות מאוד למתכון זה.

הוראות

1
במחבת טפלון של 12 אינץ', ממיסים חמאה; להסיר מהאש. מסדרים תפוחי אדמה בתחתית ומעלה בדפנות המחבת; מפזרים בצל, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים על אש קטנה עד שתפוחי האדמה רכים, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מפזרים גבינה; שכבה עם מחצית מרוטב העגבניות, כל הפפרוני והעגבניות, ורוטב העגבניות הנותר. מכסים ומבשלים על נמוך עד שהגבינה נמסה והעגבניות מחוממות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה