מנת פפרוני תפוחי אדמה
אם יש לכם חמאה, פלפל, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 78%. פיצה פפרוני עמוקה, פיצה פפרוני עמוקה ופיצה פפרוני עמוקה דומות מאוד למתכון זה.
הוראות
במחבת טפלון של 12 אינץ', ממיסים חמאה; להסיר מהאש. מסדרים תפוחי אדמה בתחתית ומעלה בדפנות המחבת; מפזרים בצל, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים על אש קטנה עד שתפוחי האדמה רכים, כ-20 דקות.
מפזרים גבינה; שכבה עם מחצית מרוטב העגבניות, כל הפפרוני והעגבניות, ורוטב העגבניות הנותר. מכסים ומבשלים על נמוך עד שהגבינה נמסה והעגבניות מחוממות.