מסקרפונה, חזיר, ואספרגוס טארט
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טארט Mascarpone תות, תאנה מוזהבת וטארט מסקרפונה, ו Mascarpone טארט עם תותים.
הוראות
כדי להרכיב טארט, להפיץ מילוי שווה לתוך קרום מקורר. למעלה עם תערובת אספרגוס-חזיר-ארוגולה ומגישים.
מרכיבים
1בצל צהוב בינוני, קצוץ
חזה עוף רוטיסרי454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
אספרגוס, גזוז23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
טרגון טרי קצוץ12
אופים קרום עד חום זהוב, על דקות. מגניב227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
פרוס דק בשר חזיר, לחתוך לרצועות דקות4חתיכות טופי הית' בר
חזרת מוכנה12 כפיות אבקת שום
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים1אוראו ממולאים כפולים
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר
גבינת מסקרפונה4חתיכות טופי הית' בר
חרדל גרגר גס6שרימפס וורידים
פלפל112 אינץ
12 אינץ ' קנה עוגה קרום6שרימפס וורידים
מלח