קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות9
ציון בריאות2
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

סנדלר עוגיות קראן-אפל

סנדלר עוגיות קראן-אפל
מתכון זה מ טעם הבית דורש תפוחים טארט, קמח, בצק עוגיות סוכר וגלידה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי האוכל הדרומי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 26%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סנדלר קראן-אפל, סנדלר מהיר של קראן-אפל, ו סנדלר עוגיות תפוח-פטל.

הוראות

1
מניחים תפוחים ב-9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
שלב רוטב חמוציות, סוכר חום, קמח וקינמון; יוצקים מעל תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציותרוטב חמוציות
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
לשימור,לשימור,
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3
חותכים בצק עוגיות לחצי רוחב (מקררים מחצית מהבצק לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
כתום וצהוב משחת צבע מאכלכתום וצהוב משחת צבע מאכל
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
חותכים את הבצק שנותר ל-1/4 אינץ'. פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
מניחים מעל תערובת תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
6
אופים בחום של 400 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהתוספות מזהיבות והתפוחים רכים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מגישים עם גלידה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב

יין מומלץ: קרם שרי, יין מבעבע, יציאה, ריזלינג, Moscato Dasti, Zinfandel

שמנת שרי, יין מבעבע ופורט הם בחירה מצוינת עבור סנדלר. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "